چند سالته استرس و فشار روانی نداری پاشو یکم گلاب وآب و عسل قاطی کن بخور نیم ساعت صبر کن اگه بهتر شدی از اعصابته
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
چرا اگه کنکور دادی از دغدغه و استرس کنکوره همین که گفتم گلاب و عسل خوبه صورتت هم باهاش بشور اگه آروم شدی از استرس عرق بیدمشک هم اگه داری بخور آرامبخش خدای نکرده سابقه بیماری قلبی و فشار خون که نداری؟
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
آخه خودم یه بار بخاری گازی رو تنهایی جابجا کردم همین حالت شما رو داشتم رفتم دکتر گفت عضلات قفسه ی سینه درد میکنه ،راستم میگفت ،برام پماد آرومیکس داد ،چند بار استفاده کردم دیگه الحمد لله خودبخود خوب شد ،شما هم ان شاالله چیزی نیست ،ولی چون درد قفسه ی سینه حساسه ،به نظرم زنگ بزنید اورژانس ،ان شاالله تو همون خونه چند دارو یا آمپول بدن خوب بشی ،نیازی به بیمارستان نباشه