2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین؟

165 بازدید | 25 پست

سلام،راستش تو یه دوراهی قرار گرفتم نمیدونم چیکار کنم،لطفا کمکم کنین،من چند وقته فهمیدم مامانم با یه آقایی در ارتباطه که هی براش عکس می‌فرسته و آهنگ عاشقانه و از اینجور چیزا،البته اینم بگم که بابام همیشه خیانت می‌کرده و می‌کنه.من مشکلی با خیانت مامانم ندارم چون فک می کنم حق داره،اما همیشه میگه من پاکم،من هیچوقت نمیتونم خیانت کنم،اما همیشه داره با اون آقا چت میکنه،میزه توی اتاق باهاش تماس تصویری میگیره،وقتی تموم شد میاد بیرون بد اخلاقی میکنه،از اون طرف مامانم خیلی دوروعه،همیشه خودشو مهربونم نشون میده اما اصلا اینطور نیست،مثلا من میگم چقد دلم فلان لباشو میخواد،مامانم میگه پول دستم بیاد حتما واست میخرم،اما پول دستش میاد می‌ره واسه خودش خرج میکنه،به نظرتون بهش بگم که از خیانتش خبر دارم؟چجوری بگم؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دنیا همینه مثلا ..ادم هر جوری باشی  و هر کاری بکنی 

کائنات هم همون کارو باهات میکنن حالا کار هوب یا بد باشه فرقی نداره

مثال رو برا خودم میزنم :

من با زنا و دختر های مردم میگردم و رابطه و .......... به زنم خیانت میکنم 

پس باید این انتظار رو داشته باشم که زنم هم با مردای دیگه بگرده و قرار بزاره و .....

الانم فردا اروم ببرش یه گوشه و بهش بگو من از خیانتت خبر دارم .باهاش خوب حرف بزن و متقاعدش کن که کارش اشتباهه  عین یه دختر خوب این کارو هم با بابات انجام بده تا دوباره همه دور هم بشید یه خانواده  پاک و به دور از خیانت 

شاید واقعا تو اشتباه برش زدی
دیگه پررو میشه راحت جلوی تو حرف میزنه 

یعنی میگی بهش بگم؟

این هیچی من ف.ا.ل بلدم ,همیشه میگه بده من نیست کنم تو واسم تفسیر کن،تفسیز که کردم میگه به نیت بابات بود،میدونم داره مث چی دروغ میگه

ببین دنیا همینه مثلا ..ادم هر جوری باشی  و هر کاری بکنی  کائنات هم همون کارو باهات میکنن ...

بابام مشکل روانی داره یدفه میکشتم،مامانم بار احساسی زیادی رو دوششه،گناه داره

چه بابای بی منطقی ببین درسته که گناه داره ولی خوب نیابد که خودشو بازیچه مردای مختلف کنه چون گناه دا ...

نه در اون حد نیست،این آقا پولداره،مامانم عقده ی پول داره،،اما خب فک نکنم قصد ازدواج داشته باشن

خوب ببین من به جای تو  از این موقعیت میترسم . اگه اون آقاهه قالش بزاره چی  همه ش دروغ با ...

خب منم از همین میترسم،اون اصلا نمیاد سمت مامانم,مامانم خودش خفه می‌کنه واسه اون