2777
2789
عنوان

سگ هاسکی در خانه

247 بازدید | 17 پست

جدا از دست همسایه کلافه شدم .من مخالف حیون نیستم اصلا ولی اینکه خیلی سرصدا داره اذیت کننده هست.به محض تاریک شدن هوا شروع میکنه به پاس کردن ،یه سر پاس میکنه انقد که من کلافه میشم خوابم میبره بعد یهو بیدار میشم میبینم این هنوز داره واق میزنه 😐هاسکی اصلا اینجا براش مناسب نیست گرمشه کلافست من نمیدونم خودشون چجوری میخوابن .با صدای ونگ بچه و جیغ داد اون یکی بچها کنار اومدم.میگم خب بچن .با اینکه بی تربیت هستن ، ولی سگ ؟سرم رفت .اخه دیگه کی مرغ نگه میداره تو فضای مشاع ؟کلافه شدم گریه دارم .ولی مالک هستن و میگن چهار دیواری اختیاری.نمیدونم این چندمین تاپیکه راجع به اینا میزنم

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

تذکر بدین شاید قبول کنن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما تربیت نشدس تذکر بدید

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

بنده خدا هاسکی طفلکی 

من کلا مخالف تو خونه نگه داشتن حیواناتم 

یه باغ کوچولو خریدیم و مرغ و خروس و سگ اونجا داریم .کلی هم خوشحالن اونجا 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حتما تربیت نشدس تذکر بدید

چند بار؟تذکر دادیم و گفتن چهار دیواری اختیاری 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
چند بار؟تذکر دادیم و گفتن چهار دیواری اختیاری 

بگو خاک تو سرت بی فرهنگ بیشعور

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

کاش خیلی ها ترک کنند  نگه داشتن حیوون

تو خونه رو

طفلکی ها عذاب می‌کشند.....

خیلی ها برای اینکه تنهایی شون رو پر کنند

یک حیوان رو اسیر می‌کنند

تروخدا نکنید... گناه دارن

باور کنید  ب زبون خودشون لعن و نفرین تون

هم می‌کنند

مخصوصا هاسکی ک برای جاهای سرده

همسایمون داره با ما که کار آنچنانی نداره جز یک مقدار سرو صداگاها هم نگهش میدارم در حد یک ساعت  ...

این از مقداری بیشتره صداش