متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
تواقدام نیستم ولی کلا میخوام بدونم چه مشکلی پیش میاره
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
من داشتم.مجردم.درد سینه شدید.و روی بینایی خیلی تاثیر میذاره چشمام ضعیف شد.و باعث زیاد شدن قاعدگی هم میشود..اگه علتش توده رو هیپوفیز باشه باعث نابینایی میشه.ولی اکثرا تغیرات هورمونی و عصبانیت شدید و ...باعث میشه.ربطی به باروی هم نداره..دخترای مجرد هم باعث میشه از سینه شیر بیاد.نه توی همه البته
من داشتم.مجردم.درد سینه شدید.و روی بینایی خیلی تاثیر میذاره چشمام ضعیف شد.و باعث زیاد شدن قاعدگی هم ...
درمان شد مال شما
بله.من داستینکس خوردم.ایرانی میخوردم نمیساخت بهم.نمیدونم چرا..ولی یک برند خارجیشو گرفتم خیلی خوب بود.الان نایابم شده یک مدت انگار.اها راستی سردرد شدید هم داشتم.شدیدا