2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالا

301 بازدید | 10 پست

پرولاکتین خون بالا باشه چه مشکلی به وجود میاد

نرمالش رو۱.۹تا۲.۸.۲بوده مال من ۳۳.۰هستش ؟

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

نازایی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
نازایی

تواقدام نیستم ولی کلا میخوام بدونم چه مشکلی پیش میاره

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواقدام نیستم ولی کلا میخوام بدونم چه مشکلی پیش میاره

مانع بارداری میشه .باعث ترشح شیر از سینه .تا جایی که میدونم درمانش آسونه دارو میدن نرمال میشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

من داشتم.مجردم.درد سینه شدید.و روی بینایی خیلی تاثیر میذاره چشمام ضعیف شد.و باعث زیاد شدن قاعدگی هم میشود..اگه علتش توده رو هیپوفیز باشه باعث نابینایی میشه.ولی اکثرا تغیرات هورمونی و عصبانیت شدید و ...باعث میشه.ربطی به باروی هم نداره..دخترای مجرد هم باعث میشه از سینه شیر بیاد.نه توی همه البته

.

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
من داشتم.مجردم.درد سینه شدید.و روی بینایی خیلی تاثیر میذاره چشمام ضعیف شد.و باعث زیاد شدن قاعدگی هم ...

درمان شد مال شما

مانع بارداری نیست اصلا.

اخه من شنیدم اگه بچه دارهم بشی امکام سقط هست

درمان شد مال شما

بله.من داستینکس خوردم.ایرانی میخوردم نمیساخت بهم.نمیدونم چرا..ولی یک برند خارجیشو گرفتم خیلی خوب بود.الان نایابم شده یک مدت انگار.اها راستی سردرد شدید هم داشتم.شدیدا

اخه من شنیدم اگه بچه دارهم بشی امکام سقط هست

توی بارداری نمیدونم.شاید چون خونریزی رو زیاد میکنه.من برای خودم پرسیدم باعث ناباروی میشه.دکتر گفت نه.حالا این که توی بارداری چه میشود نمیدانم

بله.من داستینکس خوردم.ایرانی میخوردم نمیساخت بهم.نمیدونم چرا..ولی یک برند خارجیشو گرفتم خیلی خوب بود ...

ممنون میشم اگه پیاممو می بینی جوابمو بدی

واسه شما پرولاکتینتون چند بود آدنوم هیپوفیزتون چقدر بود سردردتون کامه خوب شد ؟ خواهر از سر درد دیگه داره میمیره

زندگیم همسرم❤ آراز❤