2777
2789

امروز تولدم بود ولی وضع مالیمون واقعا این چن ماه داغون بود. شوهرم از اول ماه میرف رو اسنپ ولی نمیگف واسه چی. تا اینکه هفته پیش از شانس گندمون ماشین هم خورد ب در خونه و گلگیر و چراغ و سپرش داغون شد خلاصه کلی خرج برداشت ب حدی ک کلا ته کارتمون بیست و چهار تومن موند. امروز تولدم بود منم وضع رو میدونستم چیزی نگفتم ب روی خودمم نیاوردم شوهرم دو و نیم تومن قرض کرده بود ی انگشتر قسطی و ی کیک کوچولو واسم گرف. خیلی عذاب وجدان گرفتم خیلی خیلی...

تولدت هزاران مبارک شادی بانو..تمام آرزوهای خوب برای تو🥳🥳🥳💚

عشقتونم پایدار❤️

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد و بلاش تو جون شوهر من که داره ولی میمیره برامون خرج کنه . میده پدر مادرش بخورن ولی ما خرج کنیم خون دلمون میکنه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

منم وقتی همسرم به علت خرید خونه ماشین یا هرچی دستش تنگه  طلا واسم میخره عذاب وجدان میگیرم خوشحال نمیشم که هیچ ناراحتم میشم 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊