2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود.. شوهرم خیلی شرمندم کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش واقعا. شوهر من واقعا خیلی زحمت کش و خوبه. خدا هر زنی رو با خوباش جفت کنه

خدا واسه هم حفظتون کنه خوشبخت باشید روزی برسه وقتی گلگیر پورشه تون میخوره به در بگید این دیگه بدرد نمیخوره باید ردش کنیم جدیدشو بگیریم😂❤

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
خدا واسه هم حفظتون کنه خوشبخت باشید روزی برسه وقتی گلگیر پورشه تون میخوره به در بگید این دیگه بدرد ن ...

ممنونم عزیزم از دعای قشنگتون. خدا ب حق حضرت علی هیچ آرزویی رو ب دلتون نزاره

اگه نمیگرفت هم میگفتی نگرفته 

ن بخدا‌. مثلا پارسال گف ۳۵۰ میدمت برو اندازه همین واسه خودت مانتو بخر منم ی مانتو اندازه همون خریدم. با هم این حرفا رو نداریم هر چی داشته باشیم واسه هر دومونه

ای وای من خودشون ک چیزی نشدن؟ تن آدم سلامت باشه پولش و روزیش رو خدا میرسونه غصه نخور گل خانوم

پسرخواهرشوهرم ولی نه اونی که تصادف کرده پسر یکی از خاهرشوهرای دیگم جلو بوده مادرشوهرم عقب وسط بوده دخترعمه شوهرم سمت چپ پدرشوهرم هم سمت راست مادر شوهرم وست ماشینش پراید بوده یه راننده پژو میبینن که هی میپیچه به اینور و اونور میاد نزدیک میبینن خوابه میگن خوابه خوابه مادرشوهرم سرش میاره جلو ببینه چه خبر یهو پژو میخوره به طرف شاگرد شیشه ها میریزه پسر خاخرشوهرم میترسه میخابه روی دنده ۱۵ سالشه بعد مادر شوهرم صورتش میخوره به جایی از جلو که خودشم نمیدونه کجاس و دماغش  میشکنه بعدخاهرشوهرم فکرمیکنه چیزی نشده به پسر خاهرشوهرم میگه آرشام نتزس چیزی نشده اونم  پشت سرشو نگاه میکنه میبینه مادرشوهرم صورتش پرخونه دیگه راننده پژو پارس میگه تقصیر منه 

به هیچکی وابسته نشو     سایه هم تو تاریکی ترکت میکنه🙂💔
پسرخواهرشوهرم ولی نه اونی که تصادف کرده پسر یکی از خاهرشوهرای دیگم جلو بوده مادرشوهرم عقب وسط بوده د ...

ای وای. خدا رو هزار بار شکر ک از این بدتر نشد توی اینجور اتفاقا آدم میفهمه چقد سلامتی ارزشش از مال بیشتره

پسرخواهرشوهرم ولی نه اونی که تصادف کرده پسر یکی از خاهرشوهرای دیگم جلو بوده مادرشوهرم عقب وسط بوده د ...

خدا ب همشون سلامتی دوباره ببخشه و زندگیتوت از هر چی اتفاق ناگواره دور باشه الهی