2777
2789
عنوان

مثل مجنون آواااااره شدم💔💔😭😅

376 بازدید | 46 پست

ساعت هشت صبح با حالت دلتنگی شدید بیدار شدم

و فهمیدم که پرنده ام از قفس پرید و جَلد یکی دیگه شد😭😭💔

نمیدونم چطور فقط لباس پوشیدم و صورت نشسته ماسک زدم

و از خونه زدم بیرون

مثل دیوونه ها ،تلو تلو راه میرفتم

مُردممممممم ،واقعا حال مجنون رو درک کردم

مث آواره ها شدم💔

پاهام از شدت راه رفتن درددد میکنه😭

شما وقتی فهمیدین با یکی دیگه رفته تو رابطه چه حسی داشتین؟

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

پرنده یا آدم؟

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان قضیه سر ی پسر بی ناموسه یا پرنده ؟ من نفهمیدم 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
الان قضیه سر ی پسر بی ناموسه یا پرنده ؟ من نفهمیدم 

سر پسر بی ذات

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
ساعت ۸صبح با یکی دیگه رفت تو رابطه ؟😕🤔متوجه نشدم 

هشت صبح که از خواب بیدار شدم فهمیدم

آدم

والا تجربه ندارم

ولی حس خیلی بدی باید باشه

و از صمیم قلب دعا میکنم خدا بهت آرامش بده و بهترشو سر راهت قرار بده

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
پرنده ات با یکی دیگه رفته تو رابطه😑🫥

اره کلاااغم رفت😅