2777
2789
عنوان

عمل بینی و بعدش😭😭😭

455 بازدید | 30 پست

دوستان من بینیم گوشتی بود عمل کردم با تمام حرفها

الان ۶ روزه اما یه مشکل اساسی دارم

فاصله ی بین دو سوراخ بینیم به شدتتتت زیاده!!!

از دکتر پرسیدم گفت ورم داره اما من نمیدونم خوب میشه یا نه کسی این مشکل رو داشته؟؟؟😭😭😭

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سوراخای بینیم افتضاح تا به تا بود  بعد از شش ماه درست شد

الان که ورم داره سوراخ بینیم یکی با اون یکی اختلاف جزئی داره میگم اون از ورمه اما خط بین دو سوراخ منظورمه خیلی زیاده اندازه اش.

اینم بگم بخیه خورده و خیلی سفت و دردناکه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

بازم تو دختر

یاسی گیرت بیارما خفت میکنمااا

صبر کن دندون ب جیگر بگیر 

منم دو هفتس ولی مث هم نیستن باید بگذره   

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

وای عامو عزیزوووم صبر کن تو باید ۶ ماه صبر کنی 

میگم فاصله ی دو سوراخ اینطوری نمونه حرف بشنوم😞

الان که ورم داره سوراخ بینیم یکی با اون یکی اختلاف جزئی داره میگم اون از ورمه اما خط بین دو سوراخ من ...

منم همینه

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

بازم تو دختر یاسی گیر بیارما خفت میکنمااا صبر کن دندون ب جیگر بگیر  منم دو هفتس ولی مث هم نی ...

😂😂😂

خدایی گیری افتادم بخدا.هرروز میگم خودم کردم که لعنت بر خودم باددددد