2777
2789

از هفته شش داشتم تا هیجده تقریبا

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هفته اول ک ن ولی هفته ۶ ک فهمیدم باردارم شروع شد تا ۵ ماهگی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من از همون هفته اول حالت تهوع داشتم تا دو سه ساعت بعد زایمان که از اتاق عمل اومدم بیرون. هیچی رو من تاثیر نداش. و حالمو خوب نمیکرد به خاطر حالت تهوع بستری شدم تو بیمارستان

عزیزم اگه دیدی خیلی حالت تهوع داری و چیزی نمیتونی بخوری سریع برو سرم وصل کن 

عزیزم منم سر پسرم از دو ماهگی تا ۴ داشتم ..

دوستم وقتی تهوع داشت سیرابی خورده بود میگفتم خیییلی تاثیر داشت برام ..

اما من تهوع بدی داشتم آب هم نمیخوردم ...هر چی میخوردم بالا میآوردم 

دسگه سر ۴ قطع شد ..نگران نباشاول صبح نون خشک بخور ..

سیرابی ویتامین ب داره برات خوبه ..

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

منم ازاولش تاهفته۱۸

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍