2777
2789
عنوان

داداشم بدهی شو پس نمیده

192 بازدید | 7 پست

دو ماه قبل پنج تومن گرفت یه ماهه الان شده دو ماه میپیچونه نمیده .. منم نیاز دارم دندونمو میخوام درست کنم هر وقت بهش میگم یه بهونه میاره دیگه هیچوقت بهش قرض نمیدم قبلا هم بهش قرض دادم به یه بدبختی پس گرفتم زمانیکه ارزش پولم از بین رفت دیروز بهش پیام دادم نوشته عینکشو عوض کرده نداره خب منم دندونم خرابه 

منم قرض میدم باخون دل پس میدن آدم خوش حساب شریک مال مردمه یعنی همین من ازیه بنده خدایی وام گرفتم سرو ...

گل گفتی .. چندبار دلم سوخته قرضش دادم دیگه هرگز بهش قرض نمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینومیگید ولی تهش دوباره میدین من خودم این مدلیم نمیتونم دارم قرض ندم 

نه نمیدم چون الان خودم نیازش دارم نمیده قبلا هم سابقه داشته دیگه دلم نمیسوزه چون خودمم نیاز دارم میزاره وقتی پس میده که ارزش پنج تومن بشه پونصد

وای دوست منم ۱۲ میلیون گرفته هی امروز فردا میکنه 

۳ ماهه دقیقا !!!

ندار هم نیستا همش با تور میره گردش لباسای رنگارنگ میپوشه همش تو کافی شاپ رستوران پلاس 

دستبند طلا خریده یکی نیس بهش بگه بابا بیار بدهیت پس بده بخدا منم چک دارم دست مردم چقد برا پر کردن چکام از شوهرم پول بگیرم اخه !!

صل الله علیک یا ابا عبدالله🌸
وای دوست منم ۱۲ میلیون گرفته هی امروز فردا میکنه  ۳ ماهه دقیقا !!! ندار هم نیستا همش با تور م ...

چقدر پررو ... کاش ازش چک میگرفتی که دستت به جایی بند باشه دوازده تومن که کم نیست

چقدر پررو ... کاش ازش چک میگرفتی که دستت به جایی بند باشه دوازده تومن که کم نیست

دوست ۲۰ سالمه از اول ابتدایی باهم دوستیم دیگه مثل خواهره برام ولی این رفتارش واقعا آزار دهنده اس این باعث میشه از این به بعد باز پول خواست ازش دریغ کنم ندم 

صل الله علیک یا ابا عبدالله🌸