2777
2789

کاش پارسال دانشگاه رو میرفتم راحت میشدم 

دوباره پشت کنکوری شدم هوففف 

تازه کتاباهم تغیرکرده 

هرتاپیکی میزنم مثلا میگم بهترین معلم ریاضی یا زیست... هر کی یه نفرو معرفی میکنه

بخدا گیج شدم موندم چیکارکنم ک امسال دیگ واقعا نتیجه بگیرم 

گزینه دو کلاساشو حضوری پیش ببرم؟ یا ک از طریق مجازی با دبیرایی ک بعضی از بچه ها معرفی کردن؟

سلام منم موندم کلاس چی بردارم  به نظرت مشاور بگیرم خوبه؟  استاد یخچالیان رو ب نظرت خوبه؟ ...

بهترین مشاور ک خودتی

تا خودت نخوای و اراده نکنی هیچ مشاوردیگه ای هم نمیتونه برات کاری کنه

من والا گزینه دو میخوام ثبت نام کنم شمارو نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم موندم کلاس چی بردارم  به نظرت مشاور بگیرم خوبه؟  استاد یخچالیان رو ب نظرت خوبه؟ ...

من جواب شما رو تو تاپیکت دادم عزیزم

استارتر شما هم برو بخون کامنتمو

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
کدوم میشه لطفا تگم کنی بیام بخونم

باشه الان

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
جلسه اول کلاسای آنلاین رایگان اند میتونی ببینی با هر کدوم اوکی بودی ثبت نام کنی

خب نمیخام الکی وقتمو بگیرم فیزیکو ک فعلا کلاس حضوری گزینه2میرم

بقیه درسا کدوم دبیرا از نگاه شما بهتره تا باهاشون امتحان کنم!

خب نمیخام الکی وقتمو بگیرم فیزیکو ک فعلا کلاس حضوری گزینه2میرم بقیه درسا کدوم دبیرا از نگاه شما بهت ...

زیاد وقت نمیگیره ارزششو داره 

من تجربی نیستم ولی برا زیست تعریف حنیف و خیلی شنیدم

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند🙂🌼