2777
2789
عنوان

❤️❤️ یاعلی یاعلی یاعلی 💚💚

239 بازدید | 35 پست

🔴 مختص 16 تیر (فردا)

🟢 ختم ۱۲۰۰۰ ذکر « یا علی» +  دعا نادعلی کبیر 

🟡 سهم هر نفر ۳۰۰ تا ذکر یا علی + یکبار دعا نادعلی کبیر  

فردا عید غدیر🌹 

🟣۴۰ نفر هر نفر ۳۰۰ تا ذکر یا علی می گوییم و یکبار دعا ناد علی میخوانیم  به نیت حاجات خودمون و اعضا ختم که انشاالله امام علی (ع) واسطه حاجت روایی ما شوند 💚🙏🏻

🔴🔴🔴 دوستان اگر مطمئن هستید ختم و تکمیل میکنید بردارید تا خدایی نکرده مدیونی نسبت به سایر اعضا ختم براتون پیش نیاد🙏🏻

💚التماس دعا 🤲🏻🙏🏻

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

@esnaksaz @دلیکیت @dokhtare_paeeiz @شیرین_شیرین_ای_یار @شهرعجایب  

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

@ملاتونین @دوستدارگربه @اسمان_مهتابی @katrine  

@akaa  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من به امید خدا شرکت میکنم ، فردا ساعت خاصی قراره ختم شروع بشه؟ 

دعای ناد علی کبیر خونده بشه یا نادعلی صغیر ؟

یا علی (ع) ❤️                                                                   

سلام عزیزم من به امید خدا شرکت میکنم ، فردا ساعت خاصی قراره ختم شروع بشه؟  دعای ناد علی کبیر خ ...

سلام گلم 

قبول باشه سهم شما ۳۰۰ ذکر « یا علی» + یکبار دعا نادعلی کبیر ،مختص فردا ( عید غدیر)،انشاالله حاجت روا گلم🤲🏻🌹

ساعت خاصی نداره ولی بهتره قبل غروب افتاب ذکر و ختم کنید و نادعلی کبیر ❤️💚

سلام گلم  قبول باشه سهم شما ۳۰۰ ذکر « یا علی» + یکبار دعا نادعلی کبیر ،مختص فردا ( عید غدیر)، ...

چشم عزیزم انجام میدم ، ان شاء الله شما هم به حاجتتون برسین💞🌱

یا علی (ع) ❤️                                                                   

@ملاتونین   @دوستدارگربه   @اسمان_مهتابی   @katrine     @akaa ...

سلام عزیزم من هستم دستت درد نکنه حتما میخونم حاجت روایی همه دوستان لطفا برا کارپسرم دعا کنین اسمش سجاد منم هر کی دعا کرد لایک کنه براتون دعا میکنم و حمد میخونم 

@baranlove34 @niloofarm720 @چبلاسکی

سلام عزیزم من هستم دستت درد نکنه حتما میخونم حاجت روایی همه دوستان لطفا برا کارپسرم دعا کنین اسمش سج ...

❤️🌸سلام گلم 💚 قبول باشه سهم شما ۳۰۰ ذکر « یا علی» + یکبار دعا نادعلی کبیر ،مختص فردا ( عید غدیر)،انشاالله حاجت روا گلم🤲🏻🌹 

سلام عزیزم مرسی که صدام زدی امیدوارم حاجت روابشی حتماشرکت میکنم اسم من رو یادداشت کن وتوروخدا برام د ...

سلام گلم ❤️💚💛

قبول باشه سهم شما ۳۰۰ ذکر « یا علی» + یکبار دعا نادعلی کبیر ،مختص فردا ( عید غدیر)،انشاالله حاجت روا گلم🤲🏻🌹انشاالله حاجاتت با شفاعت امام علی ع برآورده به خیر و خوشی🌸

سلام عزیزم من هستم دستت درد نکنه حتما میخونم حاجت روایی همه دوستان لطفا برا کارپسرم دعا کنین اسمش سج ...

عزیزم خدا الهی صداتو بشنوه حتمااگرقابل باشم برای پسرتون دعامیکنم منم حاجتم مثل شماست اسم پسرم ایلیادعاکنیدکارخوب همونی که دلش میخوادنصیبش بشه ومنه مادراینقدرغصه نخورم الهی به‌حق ولایت مولاعلی هم شماوهم همه دوستان واستاترومنه حقیربااین ختم حاجتروابشیم

@ملاتونین   @دوستدارگربه   @اسمان_مهتابی   @katrine     @akaa ...

باشه عزیزم میخونم 

فقط تا کِی فرصت داریم؟امروز میتونم بخونم؟

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

باشه عزیزم میخونم  فقط تا کِی فرصت داریم؟امروز میتونم بخونم؟

گلم از ساعت ۲۴ به بعد امشب تا کل فردا ولی بهتره تا قبل غروب افتاب ختم بشه اسمتونو بنویسم ؟ 

گلم از ساعت ۲۴ به بعد امشب تا کل فردا ولی بهتره تا قبل غروب افتاب ختم بشه اسمتونو بنویسم ؟ 

اها ممنون

اره بنویس عزیزم😘

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂