2777
2789
عنوان

هیچوقت به کسی این حرفو نزنین...

347 بازدید | 24 پست

وقتی زن باردار میبینین که هنوز جنسیت نی نیش مشخص نیس قبلش نگید که بنظرم دختره یا بنظر میاد پسر باشه.....

چون ممکنه رو حساب حرف شما با اون جنسیت ارتباط برقرار کنه و وقتی جنسیت خلاف اون بشه جا بخوره....

من یادمه حاملگی دخترر عمم همه بهش میگفتن دختره جوری که اون شیفته دختر شده بود و همش به اسم دختر صداش میزد و تصورش دختر بود... زد و پسر شد انقد جا خورد که مدتی طول کشید بتونه ارتباط بگیره

و منم بر عکس ، همه فامیل و آشنا میگفتن تابلو پسره؛ جوریکه کلا باورم شده بود و حتی همش اسمای پسرونه نگا میکردم و امروز ان تی بهم گف احتمالا دختره...

راستش جا خوردم

قربونش برم دورشم بگردم عمرم به فداش، اما یهو حس کردم غریبی میکنم باهاش...

نمیدونم درک میکنین حرفمو یا نه ولی حس عجیبیه...

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلأ کلا به بقیه چه که بچه دختره یا پسر 

وقتی دنیا اومد میای می‌بینی دیگه 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

ومن ک از روز اول امید داشتم ک دختر و فقط اسم دختر انتخاب کرده بودم اونم از خانواده ی پسر زا خخ

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

وا خب طرف نباید انقد ساده باشه

الان من باردارم یکی خواب دیده دخترخ

یکی خواب دیده پسره

هرکس یه چیز میگه ولی برا من مهم نیس

هنوز به جنسیتش فک نمیکنم اصلا

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

دقیقا من عاشق بچه دختر بودم انقد که تو بارداری گفتن پسره من دیگه همش حس میکردم پسره بعد که سنو گفت دختره طول کشید تا کنار اومدم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

اره 

خواهر منم طفلی اینجور شد دیگه 

همه میگفتن پسر 

روزی که رفت سونو به من زنگ زد صداش میلرزید از گریه یادم نمیره 

انقدر رفته بودن دکتر تغذیه و ...

نشد اخر 

یه دختر داشت پسرم میخواست

اسم انتخاب کرده بود خیلی ناراحت شد طفلک 

ولی خوب باز شکر دو تا دختر سالم و قشنگ داره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

دقیقا من عاشق بچه دختر بودم انقد که تو بارداری گفتن پسره من دیگه همش حس میکردم پسره بعد که سنو گفت د ...

آفرین دقیقا

منم قبلا تصورم از بچم همیشه دختر بود و عاشق دختر بودم

ولی تو این ۳ماه همش فک میکردم پسره

صرفا رو حرف بقیه

جالبه که از من بعیده که به حرف بقیه اهمیت بدم ولی نمیدونم چرا فک میکردم چون تجربه دارن لابد حدسشون درسته

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄