2777
2789
عنوان

خانوما بیاین توروخدا💔

102 بازدید | 11 پست

من چندوقته میبینم بدنم زخمه

یا جای چنگه

خراش برمیداره

امروزم شلوارک پام بود این زخمه نبود 

اگرم خودم ندیدم کسی دیگه حتما میگفت

دیشبم حموم بودم

قبل ناهار عوض کردم

الان شلوارم گشاده

پامو زدم ب دیوار شلوارم اومد بالا

یهو دیدم ی زخم رو زانومه

مشخصه برا چندروز قبله چون خشک شده

چ کنم

جنی چیزی نباشه

چ ایه ای بخونم چیکار کنم

قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔
بابا حتما توام مثل من میخوری تو در و دیوار متوجه زخم و کبودیا نمیشی

مگه میشه آدم خودشو بزنه تو در و دیوار بدنش زخم بشه 😑

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا حتما توام مثل من میخوری تو در و دیوار متوجه زخم و کبودیا نمیشی

نه من ببینم ی خراش برداشته تاچندروز حالم بده

اینم زخمش طوریه ک انگار خورده ب ی جای تیز ک یبار اینطوری شدم شلوارمم پاره شد زخمشم نصف این بود

قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔
مگه میشه آدم خودشو بزنه تو در و دیوار بدنش زخم بشه 😑

نه اینکه خودشو بزنه ب در و دیوار😐آدم حواسش نیست میخوره ب گوشه دیواری تختی جایی اما چون دردش نگرفته توجه نمیکنه. بعد میبینه جاش کبود شده یا زخم شده 

سلنوفیل 🌙🌕
نترس شاید متوجه کبودیات نمیشی ولی سوره بقره بزار تو خونه تلاوت بشه 4 قل رو هم به ترتیب قرآنیش زیاد ب ...

چشم

خیلی ترسیدم این مدتم خوابای پریشون زیاد دیدم

سلام عزیزم ببین شاید از استرس و فشار عصبیه یعنی استرس باعث میشه به سیستم ایمنی حمله بشه و باعث زخمو ...

سلام

نمیدونم والا😢هم دیشب حموم بودم و این نبود

هم تا ساعت ۲ باشلوارک بودم

این زخمم تقریبا خشک شده حداقل برا دو روز قبله

خیلی استرس گرفتم

سلام نمیدونم والا😢هم دیشب حموم بودم و این نبود هم تا ساعت ۲ باشلوارک بودم این زخمم تقریبا خشک شد ...

عزیزم نگران نباش چیزی نیست میخوری به این اونور بدنت زخم میشه فقط یادت میره