2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه مبلغش خیلی زیاد نیست گفته مجوز فتا داره 

تو بگو دوهزار تومن. حسابت هک میشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

غلط کرده دروغگو. همینجوری کم کم از همه میکشن میلیونی درمیارن. گول نخور

آهان باش. حالا بهش بگم من یه هفته برات مجانی کار میکنم از رو حقوقی که میخوای بدی  بردار به جا اون پول اولیه بد میشه  بهش بگم ؟ 

آهان باش. حالا بهش بگم من یه هفته برات مجانی کار میکنم از رو حقوقی که میخوای بدی  بردار به جا ا ...

قبول نمیکنن 

من ثبت نام کردم پارسال 

الان این هزینه رو میدی فردا تو هر زمینه اب بخوای کار کنی ازت پول فایل میگیرن تازه ممکنه کارتو قبول نکنن

می‌آید هر آنچه باید! :)🌿
مثلا یه حسابی باز کنم که هیچ پولی توش نریزم  

چی بگم نمیدونم والا منم خیلی دنبال کار اینترنتی هستم ولی میترسم اعتماد نذارم. اتفاقا ی کار بهم پیشنهاد شده بود تو تلگرام ادمینی و تایپ صوتی و فلان ۹۰تومن واریزی میخواست‌. من خواستم ی کارت ک اصلا هزاری هم توش نمیره بدم ولی همه گفتن ن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چی بگم نمیدونم والا منم خیلی دنبال کار اینترنتی هستم ولی میترسم اعتماد نذارم. اتفاقا ی کار بهم پیشنه ...

عه آخه اینم کارش همینه گفت متن میفرستم تایپ کنی اما ۱۵۰ تومن گفت پول باید برام واریز کنی پس اعتماد نکنم؟منم خواستم از یه چند نفر دیگم بپرسم . به کارش نیاز داشتم  ممنون باز ازتون 

عه آخه اینم کارش همینه گفت متن میفرستم تایپ کنی اما ۱۵۰ تومن گفت پول باید برام واریز کنی پس اعتماد ن ...

نمیدونم والا بیخیال کلی اذیتم میکنن ارزش نداره