2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درصدای دی

ریاضی ۳۵

زیست ۳۰

فیزیک۴۵

شیمی۳۵

با اینکه نصف دوازدهم نخونده بودم و آزمون جامع نزده بودم 

حالا الان ۱۸ روزه درست نخوابیدم و حدود ۲۰ تا آزمون جامع و مرور و هزارتا چیز دیگه، درصدام نهایتا ۱۰ درصد با دی اختلاف داره 

میخوام بمونم پشت چون هدفم زیر هزاره 

درصدای دی ریاضی ۳۵ زیست ۳۰ فیزیک۴۵ شیمی۳۵ با اینکه نصف دوازدهم نخونده بودم و آزمون جامع نزده بو ...

منم بنظرم دی خیلی بهتر داذم با اینکه نخونده بودم اما تیر🥺🥺

وای خدا مام اواسط دهه هشتاد مثل شما اضطراب و نگرانی کنکور رو داشتیم و همش حرفمون  کنکور بود و کنکور بود.

یادش بخیر.

بچه ها نگرانه هیچی نباشیم و به خدا امید داشته باشین.

انشاالله که هرچی به صلاحتونه اون براتون پیش بیاد.💗💗

درصدای دی ریاضی ۳۵ زیست ۳۰ فیزیک۴۵ شیمی۳۵ با اینکه نصف دوازدهم نخونده بودم و آزمون جامع نزده بو ...

عالیه واقعا دمت گرم

عزیزم سطح کنکور نسبت به کنکور دی بالا تر بوده مقصر که تو نیستی ولی بنظرم نمون یه سال از عمرت بره قطعا پزشکی میاری همین امسال برو

خوبه،پزشکی آزاد رو احتمال قوی بگیره برات ان شاءالله روزانه هم اوکی شه

ممنون انشالله❤

کسی تا حالا تو شهر ما پزشکی نیاورده ، حتی پرستاری هم به زور قبول میشن 

اگه قبول بشم مامان ،بابام خیلی خوشحال میشن

بابام ۵۰۰ تا یاسین برام نذر کرده ، بعد رفته یه گوسفند خریده میخوا امروز قربونی کنه چون نذر کرده 😂