2777
2789
عنوان

خانم ها سوال در مورد کمک در بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 31 پست
اتفاقا انتظار کمک داشته باش. همون نداری اینجوری شده دیگه

دقیییییقا . ب چشم کااااملا دیدم. من ازون ادمای مسولیت پذیربودم اینجوری بار اومده بودم ک کار خودمو گردن کسی نندازم.شوهرم و خانوادش قششششنگ عاادت کردن ب این جریان. اما خداشاهده دوتاجاریام اگر پدرشوهرمادرشوهر و پدرمادرخودشون نبودن شاید مرده بودن با بچه. از اول گفتن نمیتونم نمیشه بلدنیستیم‌میترسیم سخته . الان یکیشون بچه ی دوسالش گریه میکنه زنگ میزنه ب شوهرش ک این اروم‌نمیشه.‌شوهرشم پدرشوهرمو میفرسته بره بچه رو ببره اروم کنه تحویل بده😐😐😐😐😐خیلی دوس دارم از عجایبشون تاپیک بزنم اما هی میگم ولش کن. اینجا خورده میشم. چون هیچکس باورش نمیشه

parasoo1989@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیییییقا . ب چشم کااااملا دیدم. من ازون ادمای مسولیت پذیربودم اینجوری بار اومده بودم ک کار خودمو گر ...

من باورم میشه چون بارها دیدم و سر خودمم اومده. الان همسر دومم هم همینه 😄 بچه گربه اوردم عادتش بدم. صبحا به زور بیدارش میکنم غذای گربه رو بده. اولا غر میزد الان خودجوش پامیشه. معلومه وقتی ما مسئولیت همه چیو بپذیریم اینا تکون به خودشون نمیدن 

اون نمیخواست بچه؟ چندوقتشه بچت؟ توفکر دومی هستی؟

بچه پنج ماهه اره اون نمیخواست خودم خواستم به دومی فکر نمیکنم ولی میخواستم ببینم کسی که اینطوره همیشه همینه حتی اگه دومی خودش بخواد

من باورم میشه چون بارها دیدم و سر خودمم اومده. الان همسر دومم هم همینه 😄 بچه گربه اوردم عادتش بدم. ...

اخه اون جاریای منم دیگه ازونور بوم افتادن لعنتیا😂😂فک کن اسبا کشی داشت یکیشون یک هفته مونده ب اسباب کشی رفت خونه باباش . یکماه ونیم بعد اومد😑😑😑😑😑بگو باورت نمیشه اینو 😫😫من هنوز نمیتونم هضم کنم😂😂من الان جابجایی داشتم عین عقاب وایساده بودم بالاسر کارو کارگرو خودمم ک ی پا قضیه😂

parasoo1989@
بچه پنج ماهه اره اون نمیخواست خودم خواستم به دومی فکر نمیکنم ولی میخواستم ببینم کسی که اینطوره همیشه ...

چی بگم. مردا نشون نمیدن یهو ممکنه تغییر کنن. اما زیرپوستی شروع کن توام ک ازش بخوای.

parasoo1989@
نه میگه بچه رو خودت خواستی خودت بزرگش کن

وآسه منم همین بود..الان میگم خوب چیکاریه خودمو نابود کنم واسه بچه.البته الان همه میگن بیار کمکت میکنیم ولی من گول نمی‌خورم چون میدونم موقع کمک یا حتی چند ساعت استراحت واسه خودم کسی نیست.البته جز مادروخواهرم که دیگه نمیخوام مزاحمت براشون درست کنم

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
کاش من جاریت بودم 😄😄 دمشون گرم. از اون ور بوم افتادن بهتره از اینور بوم افتادن 

نگو بخدا از چشم افتاده. خانواده شوهر خوبی گیرش اومده ک این شرایطو تحمل کردن. باید قدر بدونه . اخه یعنی دلش ب حال وسیله هاش نسوخته نشکنن زخمی نشن. اصلا بیاد بچینه توکابینت ک بدونه جاشون کجااااس خواهر😐😐 شوهرش گفت نمیخواد برگرده دیگه .‌بابای دختره اورد دخترشو. عین خیالشم نبود. مگه مییییشه😫

parasoo1989@