2777
2789

فکر کنید یه دختر و پسری از نظر فکری خیلی شبیه همن ولی دختره باباش خیلی پولداره‌.اینطور مورداییو بنظرتون ازدواجشون چطور میشه؟

البته میگم سطح مالیشون خیلی اختلاف داره ولی پسره چون تو زندگی قبلیش مهریه داده وضعش صفر شده وگرنه باباش چنتا مغازه و خونه داره ولی دختره باباش چنتا کارخونه داره و خونشون بهترین جای شهره.هر دو هم طلاق گرفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دوستم باباش خیلیییی پولداره بهترین جای شهر زندگی میکنن عاشق شد تو سن 16 سالگی با یه پسره ازدواج کرد خونشون حومه شهره باباش کارگاه داره 3 سال عقد بودن تازه عروسی گرفتن طول میکشه تا ببینن میتونن بسازن باهم یانه

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن