2777
2789
عنوان

طلای دست دوم

1684 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من پارسال النگوهامو فروختم چنماه دیگ میخام بخرم شوهرم میگه دست دو بگیریم و اون پول اجرتش ک میمونه قرعه کشی بنویس دراومد دوباره برات طلا بگیرم ولی من بی میلم میگم اگ دونه دونه بخام بخرم چجور عین هم پیدا کنم اونم دست دو، شوهرم میگه پول جمع کنیم یه دست کامل بگیریم ولی من میدونم تا جمع کنیم خیلی طول میکشه بس ک ولخرجیم 

دودلم شدید

خوش باش دمی که زندگانی این است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

النگو وهمیشه نوبگیر اگه ترک داشته باشه بشکنه چی؟ حالا گوشواره و پلاک عیب نداره ولی النگوبایدنوباشه

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه

دست دوم داخلش جرم پر میشه سنگینتر نشون میده وقتی هم بخای بفروشی جرماشو خارج میکنن سبکتر میشه و به ضرر شما میشه 

طلای نو و ساده بگیر که اجرتش کمتره کلاه هم نمیره سرت

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
ینی ممکنه تقلبی باشه؟

ن ممکنه جرم و اینا لای طلا باشه وزنش از اون چیزی ک هست بیشتر نشون بده بعد مثلا خواستی بفروشی خوب میشورن میفهمی سرت کلاه رفته

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

میتونی فعلاالنگونخری چیزای دیگه بخری..یالااقل طرحای ساده مثه اینه ای  برداری که بتونی بعدامثلشوپیداکنی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
نمیدونستم  طلای دست دو هم فروختنی کسر میشه؟

آره از قیمت رو تابلو ارزون تر برمیدارن

سر طلا فروش جماعت هیچوقت کلاه نمیره.شما هر قیمتی هم که بخری بازم ضرر میکنی

طلا فقط در دراز مدت سود داره

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40