یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شرایط الان با چند سال قبل اصلا قابل مقایسه نیست. اون زمان ها ممکن بود کسی از صفر کار کنه به جایی برسه ولی الان دیگه ممکن نیست. الان حتی با سه سال پیش هم قابل مقایسه نیست.
تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)
الان وضعمون خوبه و تنها پشیمونی که دارن اینکه موقعیت سنجی نکردن وگرنه میتونست وضعمون بهتر باشه
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
ولی خب شرایط کلییییییی فرق کرده الان نمیشه با این اوصاف زندگی شروع کرد
هزاردرصد پشتوانه میخواد
با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤 همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
ما هنوزم صفریم هرچی تلاش میکنیم تورم میاد روش پولمون بی ارزش شده الان ۱۰۰ میلیون رهن خونه دادیم الان هیچ ارزشی نداره درحالی که ما اینو با بدبختی جمع کردیم الان ارزشش هیچی شده