jazireeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 558 عنوان دعا برای شفای بیمار سرطانی🙏🙏🙏🙏😔😔😔😔😔 712 بازدید | 9 پست سلام دوستانفردا عید غدیر، خواهش میکنم برای شفای پدرم از سرطان بدخیم دعا کنید.. حتی شده یه صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏واقعا درمونده شدیم😔😔😔خیلی داغونم. کم اوردم😔😔😔😔😔😔 1402/04/15 | 14:42 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96739 ان شالله خدا شفاشون بده براشون حمد خوندم و صلوات #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4368 میشه برای شفای مادرمنم صلوات بفرستید سرطان رحم داره ک متاستاز کرده😔استارتر خدا سلامتی بده ب پدرتون حمد خوندم براش❤ سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
آویسا82 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 2869 براش حمد شفا و ۱۴ صلوات فرستادم انشاءالله حالش رفته رفته بهتر بهتر بشه بحق اقا امام حسین ع🤍🤍 لطفا ی نگاه بنداز تاپیک اخرم .. محتاج دعاتم خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌 اللهم صل علی محمد و آل محمد
moniaam عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1237 عزیزم اگر دوست داشتی به این تاپیک سربزن وبادقت بخون و به این طریق نذرشون کن انشاالله حاجتروابشید https://www.ninisite.com/discussion/topic/10211945/معجزه-ختمو-نذر-بهتر-ازین-رو-سراغ-ندارم-معجزه-حقیقی لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
jazireeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 558 دوستان خوبم بابت دعاهاتون ممنونم.. انشاا.. خدا بهترین ها رو بهتون بده🙏🙏
آویسا82 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 2869 سلام گلم اگر میخای من میتونم نایب بشم برای شفاشون چله بخونم 🌹 خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌 اللهم صل علی محمد و آل محمد
dokhtarakpaeez عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 26 خواهش میکنم برای بیمار منم بخونید شرایطش حاده به نیت شفای غلام حسین کیومرثی فرزند مریم خواهش میکنم الهی صد برابرش به زندگیتون برگرده