2821
2789
عنوان

لجبازی پسر۴ساله

128 بازدید | 14 پست

پسر دارا بگید پسرتون اینجوری هست؟درست میشه اصن یا الکی زحمت نکشم ؟؟لجباز حرف گوش نمیده تنبله کاراشو خودش نمیکنه دوس ندارم لوس بار و وسواسی باربیاد میره دستشویی اب و زیاد باز میذاره بگم بریم حموم اب بازی خب باور نمیکنه باید این کارو بکنم نمیتونم حموم کوچیکه باردارم سختمه ...توضیحم بدم اب کمه بارون نمیاد قبول نمیکنه تشویق تهدید هرروش ج نداده ،دوس ندارم بچم موردی داشته باشه اخلاقی فرهنگی ،پس فردا انگ وسواس بچسبونن بهش ،مثه داداشم نکنه ب داییش رفته واقعا😭😭😭

عزیزم براداینکه بچه باهات راه بیاد اول شما باید قدم برداری

دادبیدار و دعوا کارت بدتر میشه

اینقدر بهش گیر نده

این مسائل اجتماعی تربیتش از ۷سالگی نه بچه ۴ساله

براش تو لگن آب پر کن باهم بشینید آب بازی کنبد

اسباب بهزی ک دوس داره ببره باهاش بازی کنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شاید هنوز براش جذابه.پسر منم اینطور بود زیاد آب باز میزاشت گاهی مایه دستشویی میریخت تو آفتابه یا خمیردندون میریخت بعد با آب میشست همه جارو وخودشم زیاد میشست  الان شش سالشه نرمال .

عزیزم براداینکه بچه باهات راه بیاد اول شما باید قدم برداری دادبیدار و دعوا کارت بدتر میشه اینقدر ب ...

راضی نمیشه ب لگن ک فقط دوس داره شیر اب باز بذاره ،حالا تو حموم دیگ خداروشکر میاد بیرون ،دستشویی رو اعصابمه اخه ابم مشترکه تو ساختمون پولش دوس ندارم الکی مصرف کنیم ...همشم منو میزنه منم با دستام جلو شکممو میگیرم گاهیم سیلی اروم میزنمش دعواش میکنم میگم منم میزنمت اگ بزنی ،سرما خوردم صدام درنمیاد حوصله ندارم حرف بزنم همش باهاش 

توصیه ام اینه چند تا کتاب کودک بخونی رفتارت درست نیست واکسیناسیون روانی کودک دکتر حسین فیروزی رو ب ...

تاثیر داره مگه اخه ؟؟تو ژنش باشه چی داریم دیگ طرف تااخر عمرش لجبازه وسواسه ...

شاید هنوز براش جذابه.پسر منم اینطور بود زیاد آب باز میزاشت گاهی مایه دستشویی میریخت تو آفتابه یا خمی ...

ع پس صبر کنم الکی حرص نخورم ،راست میگی قبلا رفتارهای دیگ داشت اونارو گذاشت کنار تکراری شدن براش ،الان چندماهه منو میزنه ایندچرا عادی نمیشه منم عصبانی میشم دستام میسوزه وقتی میزنه منم سیلی میزنم بهش 

تاثیر داره مگه اخه ؟؟تو ژنش باشه چی داریم دیگ طرف تااخر عمرش لجبازه وسواسه ...

اره تاثیر داره

اگه بخونی می فهمی همه ی بچه ها از ۳ تا ۶ سال لجبازن و ملایم تر رفتار می کنی

انتظار نداری یه بچه ۴ ساله مثل یه بزرگتر رفتار کنه،وقتی انتظارت میره بالا،خشم ات هم زیاد میشه و ........

ع پس صبر کنم الکی حرص نخورم ،راست میگی قبلا رفتارهای دیگ داشت اونارو گذاشت کنار تکراری شدن براش ،الا ...

وقتی بچه ات خواست تورو بزنه،دستاشو بگیر و تو چشماش نگاه کن بگو بار اخرت باشه.بزنی اونم بدتر میشه

ع پس صبر کنم الکی حرص نخورم ،راست میگی قبلا رفتارهای دیگ داشت اونارو گذاشت کنار تکراری شدن براش ،الا ...

فقط دستاش بگیر یا از ی چیزی محرومش کن .نمیدونم چرا بچه های الان انقد لجبازن ...انشالله خوب میشن

اره تاثیر داره اگه بخونی می فهمی همه ی بچه ها از ۳ تا ۶ سال لجبازن و ملایم تر رفتار می کنی انتظار ...

اها باشه عزیزم ممنونم ،خواب هم موثره من خوابم خوب نیس اخلاقم بد میشه درسته توقعم اینه با ۱۰بار تذکر یاد بگیره اصن تذکر تاثیر نداره بچه دوس داره تجربه کنه..کتاب ۲تادارم دایره المعارف رفتار با کودک ،من و کودک من وقت باید بذارم ،دوس دارم پسرم کامل باشه رفتاراش حالا ک من حساسم نمیخوام بیخیال باشم ....ممنونم ازت

فقط دستاش بگیر یا از ی چیزی محرومش کن .نمیدونم چرا بچه های الان انقد لجبازن ...انشالله خوب میشن

انجام دادم ،میگم محرومت میکنم ولی مجبوریم ببریم پارک یا کیک درست میکنم براش پیتزا محرومیت حس نمیکنه...امیدوارم هرکی تلاشی میکنه نتیجشو،برای بچه های الان خیلی باید زحمت کشید حرف زد تعامل کرد واقعا سخته 

وقتی بچه ات خواست تورو بزنه،دستاشو بگیر و تو چشماش نگاه کن بگو بار اخرت باشه.بزنی اونم بدتر میشه

هزار بار گفتم بعد از ۳ماه دست روش بلند کردم وقتی دیدم با حرف حالیش نمیشه یا نمیذاره استراحت کنم اوایل اصلا نمیذاشت دراز بکشم انقد دعواش کردم ک الان کار نداره مثلا رو مبل دراز بکشم ،از پشت میومد میزد تو اشپزخونه انقد داد زدم سرش ک دیگ ولم کرد ،با ملایمت بگم یا قاطعیت فرق نداره دعوا کردن جواب داده ولی از خشونت خوشم نمیاد اما دیگ صبرم سراومده چندماه فقط محکم گفتم نزن برو اونور فلان چیزو نمیخرما نمیبرمت پارک ..اما اثر نداشت ،بازم ممنون هرروز ب خودم میگم دیگ پرخاش نمیکنم نمیزنمش ..