اونی که بلده با بچش رفیق باشه و مثل گل باهاش رفتار کنه خدا دریغ میکنه و بهش بچه نمیده
ولی اونی که یه آدم کوته فکر و بی لیاقته
خدا تند تند بچه تو دامنش میذاره
تو حکمتش موندم
لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه خدا طبق لیاقت هرکس بخواد بچه بده که احتمالا بیش از ۷۰درصد کره زمین باید نازا بشن نمیشه که یه درصد کمی واقعا صلاحیت بچه بزرگ کردن دارن
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
دونفربه یکی میگن بیا ده تا گردو بین ما دونفر تقسیم کن اون میپرسه عدالت خدایی تقسیم کنم یا زمینی؟اونا میگن خب معلومه خدایی و طرف دوتا به یکیشون میده هشت تا هم به یکی دیگشون ومیگه اینم عدالت خدایی
بچه دار نمیشدن بعد از کلی دوندگی یه دختر به سر پرستی گرفتن
لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍