2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 😭😭

بعد میای گریه کنی بدتر هم میشی

کلا وضعیت داغونیه 

به من دکتر قرص و اسپري داد گفت آلرژی اما خودم میدونم از اعصابه 

دکترم یه اشاره ریز کرد از اعصاب هم میشه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
دست چپم هم کمی بی حال شده

ببین این علائم 

هم میتونه پانیک باشه

هم قلب خدا نکرده 

هم معده 

به خاطر همین اول یک دکتر قلب برین نوار قلب و تست ورزش بگیرن ان شالله که هیچ مشکلی نیست 

بعد دکتر گوارش 

اگر اینم نبود پیش یک روانکاو 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

من یه مدت خیلی اینجوری بودم اصلا نفسم بالا نمیومد الان خیلی بهتر شدم

یکیش واسه استرس بوه یکی هم بد نفس میکشیدم باید عمیق نفس بکسی تا هوای مرده تو ریه ها نمونه

🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱یه صلوات واسه حاجتم میفرستی 😀پرنده ای غمگین در نیزار می خواند گویا چیزی را به یاد آورده که بهتر بود فراموش می کرد🕊 فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَكُم مُّتَرَبِّصُون 🌱   نتیجه انتظار شما خوشبختی ما خواهد بود ولی ما هم در انتظار بدبختی شما نشسته ایم🥀آیا اندوه می تواند مرا به روزی برگرداند که دستم به شاخه گلی که به سمت من دراز کرده بودی نمیرسید؟برای تو گل آورده بودم، به دنبال من اگر میایی همان اتوبوس همان ترمینال همان آقای راننده...کنار همان نیمکتی نشسته ام که پیدایم کردی.🌌❄روی زمین گام برمی‌داشت اما مسیری که می رفت از آسمان می گذشت...و به بهشت می رسید.🕊🕯اگه بهترین آدم باشی به نفع خودت بهترینی و اگه بدترین آدم باشی به خودت بدی کردی.🕊🌌من فرشته ای را دیدم که آواز کنان از میان خیال و رویا از بین تشویش و ترس می رفت سوی آسمانی سپید ...من فرشته ای را دیدم که در روشنایی در دستش بود...فرشته ای را دیدم که با من تفاوتی نداشت...فقط آرزوهایش بزرگتر بود میان یک جنگل بزرگ جایی که من بودم و یکتا خدایم و رویای تو در شبی که ماه سلطنت می کرد و زمین را جلا می داد با آن پرتوهای خورشید زاده اش و دیدم که فرشته کجا رفت...دست در دست تو چشم سوی خدا قدم به آسمان نهادم همانجایی که فرشته رفته بود...🌱آن کس که بدم گفت بدی سیرت اوست و آن کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همون برون تراود که در اوست😏

تنگی نفس همراه با دردقلب مربوط به دریچه قلبه

منم تنگی نفس اسم ورزش دارم

اسپری استفاده میکنم

برو دکتر ریه یا قلب . برات تست ورزش و اکو مینویسه

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈
بعد میای گریه کنی بدتر هم میشی کلا وضعیت داغونیه  به من دکتر قرص و اسپري داد گفت آلرژی اما خو ...

دقیقا همینا که گفتی من دارم

از بعد فوت پدرم تا شوهرم یا هرکس دیگه میگن بالا چشمت ابروی سریع واکنش نشون میدم و این حالت میاد سراغم

الانم چیز خاصی نبود ولی خب خیلی حالم بد شده

دقیقا همینا که گفتی من دارم از بعد فوت پدرم تا شوهرم یا هرکس دیگه میگن بالا چشمت ابروی سریع و ...

میفهممت 

باید بیخیالی طی کنیم اما خب گاهی نمیشه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
تنگی نفس همراه با دردقلب مربوط به دریچه قلبه منم تنگی نفس اسم ورزش دارم اسپری استفاده میکنم برو د ...

وقتی باردار بودم برای نوار قلب که رفتم گفت دیواره دهلیز نازکه البته گفت فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه

باید دوباره یه دکتر برم