2777
2789

با کسایی که شب ی حرفی میزنن، صبح حرفشون ی چیز دیگه میشه باید چیکار کرد؟ 

دیشب برنامه شون برای اومدن به خونمون کنسل شد، امروز صبح گفتن میایم خونتون😐🤦🏻‍♀️

از ی شهر دیگه هستن. قرار بود بریم باغ ی بنده خدای دیگه، صاحب باغ اومد کلید بده من گفتم نه نمیخواد، نمیان. بعد دوباره مجبور شدم زنگ بزنم به صاحب باغ بگم برناممون سرجاشه، کلید رو لطفا بدین

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

خيلى بده باعث ميشن آدم بدقول بشه

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلى بده باعث ميشن آدم بدقول بشه

دقیقاااا

جلوی صاحب باغ خجالت کشیدم از اینکه دوباره ازشون خواستم کلید رو بدن. فقط پشت تلفن گفت چی شد یهو؟ گفتم نمیدونم برنامه شون تغییر کرد. 

حالا بخواد کلید رو بیاره، حتما از مامانم میپرسه که چی شده

به مهمونا میگفتی شما گفتید نمیاد برنامه دیگه ریختم هفته بعد تشریف بیارید

خیلیییی دلم میخواست خانواده م اینو می گفتن، ولی ببخشیدا مهمونامون خیلی پرو هستن. بعدا میرن همه جا میگن آره ما خواستیم باهاشون بریم بیرون، اونا نخواستن و نیومدن 

خیلیییی دلم میخواست خانواده م اینو می گفتن، ولی ببخشیدا مهمونامون خیلی پرو هستن. بعدا میرن همه جا می ...

پس دیگه از تفریح با مهمونات لذت ببر چون دلیل قانع کننده ای برای جواب مثبت بهشون داشتی

خوش بگذره

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
دقیقاااا جلوی صاحب باغ خجالت کشیدم از اینکه دوباره ازشون خواستم کلید رو بدن. فقط پشت تلفن گفت چی شد ...

دقيقاتجربشو داشتم بنظرم رفت وامدكم بشه بهترچون اينطورآدما توهمه چى اذيت ميكنند

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️