2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شد گلم

دیشب رفتم پیشش دیدم تلویزیون نگاه میکنه صداش کردم جواب نداد 

رفتم بغلش نشستم و آروم آروم همه رو توضیح دادم گقتم بخدا من بیشتر از تو ناراحت نباشم کمتر نیستم کدوم مادریه که دلش بخواد بچش سقط بشه گفتم اونوقت عصبانی شدم گفتم از عمد خودمو پرت کردم من اشتباهم رو قبول دارم اینکه بازیگوشی کردم مثل همیشه رو هم قبول دارم بهت قول میدم اگه دیگه باردار شدم خیلی خیلی مواظب باشم قول میدم بهت بهم اعتماد کن ازت معذرت میخوام تو هم دلت شکسته ولی با این همه تفاسیر حق نداشتی سیلی بزنی بهم واقعا دلم شکست چون تا حالا از گل بهم نازک تر نگفته بودی

بی صبرانه منتظرتم آروانم

چشماش کاسه خون بود باور نمیشد گریه کرده باشه اولین باری بود که دیدم گریه کرده انقدر صبوره همه جور فشار روانی و عصبی تحمل کرده 

کلی سختی کشیده با این سنش ولی هیچوقت اشکش رو ندیده بودم وقتی اینطور دیدمش شوک بدی بهم وارد شد 

زدم زیر گریه 

گفت  گریه نکن من بیشتر به خاطر حرفت ناراحتم

من بهش گفته بودم به خاطر تو جلوی روی خانواه م وایستادم 

میگفت بهم سرکوفت دادی 

آخه اون خودش هم  شر بوده من ۴ سال باهاش دوست بودم همیشه دعوا میکرد و حتی چاقو کشی کرد و رفت زندان وقتی اومد خواستگاریم گفت من قول میدم بهت که دیگه کارامو تکرار نکنم منم دیوونه وار عاشقش بودم و هستم قبول کردم ولی خانواده میگفتن نه این شره و دعوایی گفتم من میخوامش و بس 

خانواده م بیخیالم شدن الان یه ساله من تهرانم یه سر به من نزدن و چی بشه که مامانم یه زنگ بزنه منم به خاطر همین اصلا دیدنشون نمیرم ازشون گذشتم به خاطر امیر پشیمون هم نیستم چون واقعا امیر مرد خیلی خوبیه حالا دلم صاف شد باهاش و قبول دارم که همه ی اشتباهات گردن منه

بی صبرانه منتظرتم آروانم
دیشب رفتم پیشش دیدم تلویزیون نگاه میکنه صداش کردم جواب نداد  رفتم بغلش نشستم و آروم آروم همه ر ...

ترگل جان(البته اسم اصلیتونو نمیدونم😁)ان شاالله خدا بهترینارو براتون رقم بزنه و همیشه شاد باشین و ان شاالله به زودی مادر بشین 🌺😍برای منم دعا کنین🌺 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺

کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید