2777
2789

سلام دوستان

درمورد خیانت شوهر به همسر 

اگز همسر مدارک کافی از خیانت شوهرش داشته باشه عکس چت های جنسی 

برای شکایت اول باید پیش کی بره اول باید بره پیش وگیل مشاوره بگیره یا مستقیم دادگاه؟؟

لطفا هرکس اطلاعات دقیق داره لطفا بگ

عکس چت مدرک نیست که 🙄🙄🙄

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا اومدی تو سایت بارداری و از یه عده بچه ۱۵-۱۴ ساله مشاوره حقوقی میخوای؟؟؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
سلام اول با یه مشاور باسواد حقوقی صحبت کن ببین مدرک محسوب میشه بعد درخواست مهریه و بعد طلاق بده تما ...

چنتا مدرک دارم از تموم چت های جنسی و عکس همون شخص لختی ولی میترسم اینارو قبول نکنن از بس ک همش حقو به مردها میدن تو‌کشورمون

ولی من باردارم تازه فهمیدم دیشب خواستم مستقیم برم پیش مشاور 

ک اون راهو چاره دستم بده دارم دیوونه میشم 

این سایت از همه موضوع تاپیک میزنن همه ک ۱۴،۱۵سال ک ندارن

منظورم اینه که معمولاً اینجا کسی نمی‌تونه مشاوره‌ی درست و دقیقی به شما بده. نگرانم از اینکه اطلاعات اشتباه بهت بدن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چنتا مدرک دارم از تموم چت های جنسی و عکس همون شخص لختی ولی میترسم اینارو قبول نکنن از بس ک همش حقو ب ...

استرس نداشته باش

چند جلسه برو پیش مشاور با ارامش تا راهنمایی بشی

هنوز که نرفتی دادگاه ببینی حق رو بهت میدند یانه

شما الانم ازلحاظ قانونی نمیتونی جدا بشی بعد زایمان باید درخواست مهریه و بعد طلاق بدی

پس این نه ماه فقط ارامش داشته باش بچه ات گناه داره اون که مقصر نیست و به خواست خودش نخواسته بیاد به این دنیا

استرس نداشته باش چند جلسه برو پیش مشاور با ارامش تا راهنمایی بشی هنوز که نرفتی دادگاه ببینی حق رو ...

چطور میتونم ارامش داشته باشم 

وقتی میبینم بیستوچهار ساعت سرش توگوشیه حموم دسشویی باخودش میبره 

من بااین تودلیم چیکار کنم چطور باید بسازم😞چ گناهیی داره اخه 

طلاق قشنگ نیست اخه بعدش قرار نیس بشی خوشبخت ترین ادم 

خودت میمونیو بدبختیات بای بچه باید چیکار کنم 

من بخاطر ابروی خودمو خانوادم خیلی سکوت کردم فقط بخاطر ابرو حرف مردم 

منظورم اینه که معمولاً اینجا کسی نمی‌تونه مشاوره‌ی درست و دقیقی به شما بده. نگرانم از اینکه اطلاعات ...

من مشاوره نخواسته بودم عزیزم فقط یه سوال پرسیدم ک اول برم دادگاه یا پیش وکیل

ک الان فهمیدم اول باید پیش وکیل برم

چطور میتونم ارامش داشته باشم  وقتی میبینم بیستوچهار ساعت سرش توگوشیه حموم دسشویی باخودش میبره& ...

خوب جدا بشی مردم میگند مقصر شوهرته نه خودت

الان حرص بخوری بچه ات کم وزن و بی قرار ومریض بدنیا بیاد خوبه

حرف مردم باد هواست انچه صلاحت هست انجام بده

نه ماه صبر کن و حضانت بچه ات رو بگیر و خونه اجاره کن رندگی کن خیلیا همین کاررو کردند و توکل کردند به خدا

خداهست کمکت  میکنه فقط قوی باش