2789

من با این اقا یک ساله م دوستم و امروز قراره بیان خونمون خانواده من گفتن ک در این رابطه خودتون حرف بزنید بنتیحه برسید 

راجب مهریه ک حرف زدیم باهم  ایشون ب من گفتن ک نمیدونن و هر چقدر ک من میگم البته اینم گفتن ک دوست دارم مقدارش جوری باشه ک هر موقع خواستی من بهت بدم ‌ولی زیاد جالب نبود این حرفش ی پاردوکس خاصی داشت بنظرتون همون صد و خورده ای کافیه؟

وَمَن يَتَوَكّل علَي الله فهُو حسْبٌهُ  

منم همین حرفو زد گفتم ۱۴ تا گفت خیلی کمه ۴۰ تا. تو این ۵ سال ۴۰ تا رو بهم داد

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

من ۱۵۰ تا سکه گفتم به نظرم خوبه 

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۱۰ تا خوبه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

پولم خوبه ها 

پول هرچقدر بندازی هم میاد روش با توجه ب گذشت سال ها 

همم باید کاملشو بده 

ولی مهریه فقط ۱۱۴ تاشو میتونه بده

و ب همین‌خاطر مهرم ۵۰۰ تاس عمدالمطالبه ولی خیلی راضی نیستم از سکه خوشم‌نمیاد

اگر ملک داره ازش بخواه به نامت کنه. اگر میتونی مقدار سکه رو کم کن و حق طلاق و حضانت رو بگیر. فکر نکن اگر آدمیه که نداره میاد ۱۵۰ سکه رو دو دستی بعد خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد میده دستت نه سالی دو سه سکه . اگرم بگه ندارم و فلان کمترم هست.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
منم همین حرفو زد گفتم ۱۴ تا گفت خیلی کمه ۴۰ تا. تو این ۵ سال ۴۰ تا رو بهم داد

الان ۱۴ تام ۴۲۰ میلیونه خوبه باز

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین عزیزم الان سکه خیلی گرون شده و تعداد بالا تضمین کننده این نیست که این آقا می تونه پرداخت کنه.. 

تعداد ۱۰۰ تا ۱۲۰، ۱۵۰ واقعا به تومن حساب کنی زیاده ولی خب برای مهریه کافیه. 

خواهر من هفته گدشته عقد کرد

۱۲۵ سکه، یه سفر حج عمره، ۱۲ شاخه گل 

من کاربرآقا هستم . ولی یه ضرب و تقسیم کنید ببینید چند میشه . مقداری باید بگی که بتونه پرداخت کنه اگر بگی ... بعدا نتونه بده بهت به چه دردی میخوره  بجای مهریه بالا سعی کن حق طلاق رو بگیری البته اگر بهت بده 

نزار انقدری باشه بهت بده بگه برو خونه بابات. 

بگو هزارتا پونصدتا اخرش 

قبول نکردن صدتا یه ماشین با خونه ـ

الان دور زمونه همه عوضین خر نشو بدبختی بشی 

(خواهشا کسی جز استارتر رپلای نکنه) 

الان ۱۴ تام ۴۲۰ میلیونه خوبه باز

اره دیگه اگه واقعا رو حرفش باشه و بده. اون زمان که ۴۰ تا سکه مو داد شد ۱۷۰ میلیون یادش بخیر 😃

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
ببین عزیزم الان سکه خیلی گرون شده و تعداد بالا تضمین کننده این نیست که این آقا می تونه پرداخت کنه..& ...

ببینی کاملا موافقم من خودم ب شخصه از کلمه مهریه ام خوشم نمیاد و حتی ب یدونه هم راضی ام اصلا برام مهم نیست 

و مخالف این حرفو ک میگن مهریه پشتوانه زنه 

زن باید انقدر کمالاتش بالا باشه ک پشت وانش چندتا سکه اون مرد نباشه

وَمَن يَتَوَكّل علَي الله فهُو حسْبٌهُ  
اره دیگه اگه واقعا رو حرفش باشه و بده. اون زمان که ۴۰ تا سکه مو داد شد ۱۷۰ میلیون یادش بخیر 😃

قدیم سکه کم بود به تعداد سال تولد میزدن مثلا۱۳۷۰ آدم برگاش میریزه الان چنین رقمی بگن😂