2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دیشبم دختر جاریم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 78 پست
والا دیشب کپوت گرفتم برم شوهرم گفت خق نداری بری  بتوچه مگه خانواده توئه؟ به خانواده من کاری ...

فامیل اونه به نظرم گفته حق نداری بری به حرفش گوش کن تا دلخوری پیش نیاد 

تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۷سال ازدواج کردم داداش شوهرم نه دعوتمون کرد پاگشا نه چیزی مام نرفتیم اصلا قیافه اشون یادم نی ...

اینا هم منو پا گشا نکردن 

فقطم سر پول با هم بحثشونه

من‌که همیشه بهشون سلام میدم تحت هر شرایطی

ولی واقعا گفتم زشته نرم

ولی همسرم راضی نیست

گفتم زندگیم مهم تره چاره ای نیست

اینجا همه فهمده و قدیسن ولی تاپیکا خودشون همش گلایه و بحثه

خب راست میگه دیگ داداش همسرشه این تنهایی کجا بره 

ببین اینجا یکی تاپیک میزنه بقیه نظر میدن چاقو زیر گلوی کسی نمیره که حتما اجرا کن

هرکی طبق شرایط خودش حرف میزنه مثلا من اگه بودم حتی اگه برادرشوهرم نمیومد چون جاریم برای سقط و زایمان من تنها پاشد اومد منم میرفتم یه سر میزدم اینکه دیگه جارو جنجال و نفرین کردن نداره نهایت نظراتو میخونی شرایط خودتو میبینی نمیری

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

پای دخترم شکست جاریم یه تماس گرفت جویای احوال شد ،همین که یادش بود کافیه برای من  ،ولی اگه بچه اون بود من حتما پیشش میرفتم .شماهم که حاریت تنها اومده یه نیم ساعت برو یه سربزن بیا 

بابا دعوا نکنین وقتی یه تاپیکی میزنین باید تحمل شنیدن جواب مخالفم داشته باشین همه ک نباید تائید کنن

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
ببین اینجا یکی تاپیک میزنه بقیه نظر میدن چاقو زیر گلوی کسی نمیره که حتما اجرا کن هرکی طبق شرایط خود ...

اره من اول فکر کردم مثلا جاری برای عیادت استارتر نیومده ک اینجوری دلخوره

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤