2777
2789

بچه ها دیروز پسر همسایه طبقه بالاییکه همش ۱۳ سالش بود  اومد تو پله ها داد زد کمک کنید فکر کردم برای مادر یا برادرش اتفاقی افتاده رفتم بالا دیدم پدرش داره با کمربند میزنتش نیم ساعت بود صدای بدو بدو نیومد من فکر میکردم شلوغ میکنند. رفتم بالا هر چی التماس کردم نزن دوباره برد خونه زدش 

چون تازه اومدیم اینجا کسی رو هم نمی‌شناسم به همسایه بغلی گفتم شوهرتون خونی بره سراغشون گفت نه زنگ زد مدیر ساختمون رفت دم درشون 

همسایه بغلی خودشونو در نیومد فقط منو دید میخواستم به اورژانس زنگ بزنم ترسیدم بفهمه کار من هستش شر بشه تو همسایگی 

دیروز رو به بدترین حال گذروندم همسرمم میگه زنگ نزن ما هم شهر غریب هستیم میگه دشمن تراشی نکن نمی‌دونم واقعا عذاب وجدان دارم که نگم هم میترسم اتفاقی بیوفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو با تلفن کارتی زنگ بزن 

الکی هم یه اسم بگو 

ترجیحاً تا میتونی مقاومت کن و اسمی نگو

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

شاید پسرش یه کاری کرده که باید کبود بشه ...پسر بدون کتک

اصلا نداریم ...اونم اگه کتک نخورده باشه یه بچه فوفول مامانی بار میاد......   کتک های زمان ما با الان مقایسه کنی شوخی به حساب میاد 😎😎😎 ولی الان کتک کاری به کار نمیاد 

باید توجیه بشه ..با منطق ..با حرف حساب ..وغیره 

نتیجه میگیریم ..پسری یا مردی که وارد زندگی تون شد ببینید کتک خورده یانه 😂