2777
2789

از ایننا که مخصوص بیمه شده هاستو میگم .خوبه ؟ چه جوریه تمیزه ؟ میگن نمیرسن کارشون خوب نیست بهداشتو چی خوب رعایت میکنن ؟ 

بهداشتش خوب بود ولی فقط روزهای خاصی دندون پر میکنن و کیفیت موادشون فکر نکنم چندان جالب باشه

برای کشیدن دندان هم هر دندانی رو نمی کشن

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما کلینیک دندونپزشکیمون چندین شعبه داره واقعا کارش بیسته

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

من رفتم خوب بود اتفاقا 6 سال پیش پر کردم. دندونم رو تا الان خوب بود ه

بارم. میخوام. نوبت بگیرم برم. پر کنم

فقط اونجایی که میری بپرس ببین. خوبه یا نه؟

چون شما خیلی کلی پرسیدی بستگی به خودت درمانگاه داره

D:

بستگی به دکتر داره

برا ما چندتا دکتر هست ولی یکیش عالیه 

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
مگه تامین اجتماعی هم بیمه دندون داره

یعنی نمیدونستی؟

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍