rasta_el مدیر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 1092 عنوان هفته ۳۵ بارداری خسته شدم | مشاهده متن کامل بحث + 24777 بازدید | 37 پست از کمر درد و سنگینی و شب نخوابیدن ها خسته شدم خوابمم میبره خیس عرق میشم ..از فکر اینکه آخرش سزارین میشم یا طبیعی دیوونه شدم پ ن :یه زایمان طبیعی داشتم واین بارداریم دوقلو هست دکتر بهم اطمینان نداده سز میشم 1402/04/15 | 08:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 8678 رفتم یه دکتر دیگه میگه اگر تا یه هفته دیگه بچه بریچ بمونه برا سونو اخرت سزارینت میکنم ،حالا استرس دا ... اگ خصوصی بری شاید زایمان دل خواهتو انجام بدن لایک نکن خیرشو ببینی
rasta_el مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 1092 یعنی با یبار خوردن هم ضرر داره یعنی مشکلی براش پیش میاد خدا نکنه ، ان شاالله پیش نیاد اما میدونم ماه های اول ژلوفن باعث مشکلات قلبی جنین میشه ، شما که وسطاشی ان شالله پیش نیاد ازت خواهش میکنم بدون نظر دکترت قرصی سرخود مصرف نکن
rasta_el مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 1092 اصلا امکان نداره خواهرجان مگه کدوم شهری دو قلو رو سزارین میکنن بی چون و چرا.مگه میشه بخوای اینهمه اذ ... دزفول شهر آدمای مذهبی نما سخت گیر مقرراتی
سروناز۳سبز عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2859 وای نگو ببخشید معذرت میخام دلم میخواد شوهرتو خفه کنم چقدر خونسرد کاش براش بچه نمیاوردی دیگه کارش شهر ... خوش بحالت عزیزم ممنونم از دعای خیرت گلماشک میریزم و پیام مینویسم یا میخونم اونقدررر دلم شکسته بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
rasta_el مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 1092 اگ خصوصی بری شاید زایمان دل خواهتو انجام بدن خصوصی تو شهر خومون هم باید دلیل پزشکی داشته باشم مث همین بریچ بودن،ی هفته دیگه تا سونو بعدی، اگر اینم بچرخه سفالیک بشه مجبورم برم مرکز استان
oklbdbbswbnb عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 9431 دقیقا دسشویی هم معظله ،سر بچه همش مثانم فشار میاد پشت سرهم احساس دسشویی دارم از دیروز هم ببخشید اسها ... ان شالله تموم شه راحت شیم تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!
rasta_el مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 1092 چی شد استاتر....چند هفته زایمان کردی وسط هفته ۳۷ ، بچه ها الان ۶ ماهشونه