2777
2789
عنوان

هفته ۳۵ بارداری خسته شدم

24726 بازدید | 37 پست

از کمر درد و سنگینی و شب نخوابیدن ها خسته شدم 

خوابمم میبره خیس عرق میشم ..

از فکر اینکه آخرش سزارین میشم یا طبیعی دیوونه شدم 

پ ن :یه زایمان طبیعی داشتم واین بارداریم دوقلو هست دکتر بهم اطمینان نداده سز میشم

دیگ با وجود با دوتا نوزاد باید به بیخابی عادت کنی از الان...منم هفته سی و پنجم تو طول روز کارای کوچیک انجام میدم طوری ک شبا شام خوردم دیگ بیهوش میشم کارای سنگین انجام نمیدم ولی سعی میکنم تحرک داشته باشم  .دوقلو مگ نباید سز بشه؟مگ میشه دوتا طبیعی اورد؟😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خداروشکر آخراشی من ۲۷هفته ام از دسشویی رفتن خسته شدم 

دقیقا دسشویی هم معظله ،سر بچه همش مثانم فشار میاد پشت سرهم احساس دسشویی دارم از دیروز هم ببخشید اسهال شدم 

منم مشکل گرما داشتم یکسره اسپیلت میزدم لخت میخوابیدم فقط رو شکمم پتو میزاشتم. دور پامم حوله کرطوب میپیویدم، دستشویی هم که طبیعیه دیگه من بچم بریچ بود از پا همش زو مثانم بود اختیار ادرار نداشتم گاهی میرخت تو لباسم،مال من ۳۴ هفته دنیا اومد بدبختی کشیدم نگو تو رو خدا خستم خدا رو شکر کن دعا کن انشالله بچت به وقتش بدنیا بیاد، بعدشم اصلا قبول نکن یک در صد هم دو قلو رو طبیعی بیاری دور از جون احتمال خفگی بچه هست یا نقص مغزی زور کن سزارینت کنن، چون دوبار باید درد کامل بکشی خودت نابود میشی بدنتم دیگه بدن نمیشه

حالا این وسط یه پسر شیطون و وابسته به خودت داشتی و یه شوهرررر بی تفاوت و اذیت کن چیکار میکردی

من هفته ۳۶ هستم و توی این شرایط بد شوهرم از دیروز اونقدررر رو مخم رفت که یه سره کارم گریه بود آخر شبی هم پیام گذاشته من قردا میرم سرکار در صورتی که فعلا تایم استراحتشه چند روز ولی میره جایی که ۴-۵ ساعت دوره از منو پسرم 

از سر شب هم استرش دارم وقت زایمان با بچه ۵ ساله چه کنم هم از غصه یسر تا الان گریه کردم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
دیگ با وجود با دوتا نوزاد باید به بیخابی عادت کنی از الان...منم هفته سی و پنجم تو طول روز کارای کوچی ...

اره زیاد خودتو خسته نکن ،

سونو دادم یکیش سرش پایینه یکیشون به پاست 

بعد رفتم کمیسیون پزشکی بیمارستان شهرمون میگن اونی که سرش پایینه طبیعی بیار اون یکی که به پاست اگر خودش نیومد تو فکر نباش سزارینت میکنیم 🙄 

چقدر احمق و خدا نشناس هستن اینا. واسه دخترخالم هم دقیقا اینطور شد یکیش نیومد بردن سز الان به دلیل نرسیدن اکسیژن به مغز بچه فلج مغزیه

اره زیاد خودتو خسته نکن ، سونو دادم یکیش سرش پایینه یکیشون به پاست  بعد رفتم کمیسیون پزشکی بی ...

اینا میخان دوتاشم طبیعی بیاری اونقد زجرت بدن خدای نکرده بچت آسیب میبینه نمیشه خودت بری سز اختیاری؟ هرچقدم پول  بدی ارزششو داره  جون ما و بچه هامون واسه اینا هیچ ارزشی نداره.

منم مشکل گرما داشتم یکسره اسپیلت میزدم لخت میخوابیدم فقط رو شکمم پتو میزاشتم. دور پامم حوله کرطوب می ...

وای دقیقا مث من روبه رو اسپیلت و لخت .. نه بالا هیچ جوره زیر باز طبیعی نمیرم بخدا بحثم دردش نیست دخترخالم همینطور شد بچه هاش یکیش فلج مغزیه ،خیلی میترسم 

حالا این وسط یه پسر شیطون و وابسته به خودت داشتی و یه شوهرررر بی تفاوت و اذیت کن چیکار میکردی من هف ...

عزیزدلم چقد سخته شوهر خونسرد و بی تفاوت... خانوادت نزدیکت نیستن 

وای دقیقا مث من روبه رو اسپیلت و لخت .. نه بالا هیچ جوره زیر باز طبیعی نمیرم بخدا بحثم دردش نیست دخت ...

چه احمقایین بعنی هم درد طبیعی بکشی هم سز 

اصلا قبول نکنیا ممکن یکبشون اسیب ببینه زبونم لال

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
اینا میخان دوتاشم طبیعی بیاری اونقد زجرت بدن خدای نکرده بچت آسیب میبینه نمیشه خودت بری سز اختیاری؟ ه ...

فعلن رفتم ببینم چی میگن ،تو شهرمون خیلی گیر میدن برای سزارین ،پرسیدم مرکز استان انجام میدن حدود ۴۰ تومن هزینشه اگر اینجا نشد میرم اونجا نهایتا ..

وای دقیقا مث من روبه رو اسپیلت و لخت .. نه بالا هیچ جوره زیر باز طبیعی نمیرم بخدا بحثم دردش نیست دخت ...

خوب کاری میکنی انشالله به سلامت و به وقتش زایمان کنی عزیزم ، دیگه چه میشه کرد مادر شدن سخته بیخود بهشت زیر پاهامون نیست که

عزیزدلم چقد سخته شوهر خونسرد و بی تفاوت... خانوادت نزدیکت نیستن 

مامانم اومده پیشم ولی پیر و فشار خونی هیچ جایی هم بلد نیست

مادرشوهرمم بود چند روز داره میره دید پسرش اومده ولی نمیدونست اونم داره میره

من خیلی غصه میخورم همه اش از دیشب میگم کاش سر زایمانم بمیرم 

از طرفی هم دلم برای بچه هام میسوزه بعد من چیکار میکنن

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!