2777
2789
عنوان

بنظرتون علائم رودله؟؟؟؟؟😭

79 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

راستش دخترم داشت شیرینی خامه ای و کاراملی میخورد یکم خورد بقیشو من خوردم قبلشم ۳-۴ تا قیسی خورده بودم بعد از ی ربع بیست دقیقم مغز و بناگوش بود خوردم 

تاحالا همچین روهم خوری نکرده بودم

بعد از چند ساعتش سرگیجه شدید و سردرد کردم از صبحشم ببخشید اسهال و 

درد معده  شدید دارم. دکترم رفتم ۴تا سرم زدم ۴روزه همین دردو دارم دکترام یک میگه ویروسه یکی میگه صفراس و….

ولی شکمم رو جرب کردن صدا میکنه و قلبمه قلمبه زیر دستشون هستش 

بنظرتون رودله؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا من بیشتر وقتا اینجوری میشم گفتی حسش اومد ای😬

منم یه مدت اینجوری میشدم

تا اروغم میومد میرفتم رو تراس میدادم بیرون تا چند ثانیه با بینی نفس نمی‌کشیدم که بوش بره

بوشو حس میکردم سریع بالا میاوردم.

میگن چیزای خیلی چربو با چیزای خیلی شیرین نخور

منم یه مدت اینجوری میشدم تا اروغم میومد میرفتم رو تراس میدادم بیرون تا چند ثانیه با بینی نفس نمی‌کش ...

من یک ماه پیش اینطوری شدم الان گفتین حسش اومد سراغم اااییی 

تا امروز هم دلپیچه هام خوب نشده 

و بیرون روی زیاد دارم 

[QUOTE=299377803]جدی؟؟؟ داروی خاصی مصرف کردید؟[/QUOTEنه مسکن هیوسین اینا داد و بدنشم خیلی درد مسکرد استخوناش و اسهال شدید هم بود موز و عرق نعناع خوب کرد و هیچیم نمیتونس بخوره ولی استفراغ نداشت رنگ چهرشم زرد شده بود نوشابه گازدارم خورد با عرق نعناع خیلی بهتر شد