2777
2789

همرو ی جا مینویسم شاید نت یاری نکنه.. مرسی/:

بچه ها ی پسری هست منو ۲سالی هست مجازی میشناسه  من محلش نمیزاشتم و جدیدا امسال یکم جدی تر صحبت کرد ک دوسم داره و اینا... 

گویا رفته بود سربازی و من اطلاع نداشتم ی مدت ارتباطه کاملا قطع شد. و تا اینکه تموم کرد و دوباره پیام داد تازه فهمیدم رفته بوده سربازی زیاد بش فک نمیکردم 

خلاصه تا الان 

باهاش ی سال اختلاف سنی دارم ۲۴سالشه 

اینم بگم ی سری اومد شهر ما  و ب فاصله دو روز همو دو بار دیدیم اونم تو تایم کم و کوتاه

خلاصه بگم ک چن  روز پیش گفتش میخام امسال تولدم پیشت باشم وهر سال با دوست و رفیقام بودم امسال میخام با تو باشم 

و با رفیقش و خانمش که شهر ما خونه دارن 

صحبت کرده خونه رو دو ساعتی بهش بدن ک راحت باشه... 

من استقبال نکردم از پیشنهادش گفتن کافه ای رستورانی هم مبیلنیم چکاریه و اینااا وبی دیگه با اونا صحبت کرد و اوکی دادن 

حالا بنطرتون من چیکار کنم؟؟؟ 

برم یا نرم؟؟؟ 

چیزی هم ببرم؟؟ 

بچه ها فردا شب گفته میاد. منم تقریبا اوکی دادم ولی خب بهش اعتماد ندارم چیکار کنم بنظرتون ؟؟ 

بچه ها ی مدت هی کات و اشتی تا دو سالی میشه منو میشناسه و میگه میخامت 

و.... قصد ازدواج داره///:

ولی بچه خوب و هیاتی میزنه 

اینم ی سری اطلاعات دیکه در موردش میخام قشنگ نظر بدید 

تو بد دو دوراهیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو.

خیلی بچه خوبیه بیاد خواستگاری زیر نظر خانواده رفتو امد کنید اشنا بشید

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بنظرم نرو چکن میگی بهش اعتماد نداری از کجا معلوم راست گفته باشه سربازی بوده 

اینجور آدما زیاده که دخترا رو فریب میدن اگه خدایی نکرده کار ناپسندی بکنه یا فریبت بده پشیمون میشی

ولی اگر رفتی مراقب خودت باش اکر گفت از کافه بریم اینجا دور بزنین یا برسونم نرو بگو قرارمون کافه بود و تموم شد