2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ادم سمی دوری میکنم کلا اصلا نخامم دور بشم باز خودبخود دچر میشم حالا هرچقدر دوسش داسنه باسم دست من نیس سمی بشه دیگـ بای بای 

کاا نمیرم سمتش سرد میشم پیامو یا ج نمیدم یا دیر جواب میدم اخلاقمم بد میشه باهاش 😂

دوستم ۷سال بایه بنده خدایی بود 

بعد هفت سال دید واقعا بدرد هم نمیخورن و اقا هیچ تلاشی نمیکنه برای ازدواج 

ی روز باعاش تماس گرفت و خیلی جدی گفت ما بدرد هم نمیخوریم 

هرچی بالا پایین میکنم معیارام باانتخابم یکی نیست 

برای هردمون ارزوی خوشبختی میکنم 

یک سال و نیم از این موضوع میگذره اما هیچوقت دیگه ب رابطه برنگشت هیچ حتی ی کلمه هم هم صحبت نشدبا اکسش 

نه بلاک کرد نه هیچ فقط پیاماشو جواب نداد و الان خیلی راضیه 

درست همچنان تنهاست و وارد هیچ رابطه ای نشده ولی ب قول خودش اذیت نیست و استرسای قبلو نداره

آخه میدونی  من دلم میخواد تو یه رابطه دونفر عاشق هم باشن  ولی من فقط عاشقم  اون عا ...

خب همینو بهش بگو  بگو خودتو درست کن نکنی بدون هیچ حرفی بلاکت میکنم. اگر رفتارش درست نشد بدون هیچ حرفی بلاکش کن