2777
2789

اونایی که از همسرشون دورن و یه شهر دیگه زندگی میکنن با بچه هاشون بگید ببینم سخته؟

من شوهرمو دوست دارم اونم همینطور ولی اختلاف نظرمون کم‌کم داره  زیاد میشه و تنش بینمون زیاده مخصوصا بخاطر تربیت پسرم که ۵ سالشه و اینکه شوهرم عملا تحملشو نداره حتی یه ساعت

از نظر مالی اوکی هستیم ولی خیلی خیلی دلم ازش شکسته بخاطر رفتاراش

تا صحبت میکنم و میخوام از مشکلاتی که با اخلاقش دارم بگم سریع میره و گوش نمیکنه یا کلا سکوت و هیچ اهمیتی نمیده بعدش البته الان نیاد بگید غر غر رو هستم بخدا خیلی متعادل و بجا حرف میزنم همه میدونن اخلاقش بعضی وقتا اذیت کننده ست… 

منم دیگه مدتیه هیچی نمیگم ولی عملا دلم ازش بریده و سرد شدم

الانم بچه دوم رو باردارم ۸ ماهه هستم حتی تو این وضعیتم وجود جسمیش و مالیش هست ولی معنوی اصلا و منم حتی دلم نمیخواد وقت زایمانم کنارم باشه در این حد دلم پره ازش😢😢😢

دلم میخواد یه مدت دور زندگی کنیم من خونه خودم بوشهره ولی خونه دوم و کاملا مجهز هم یه شهر دیگه دارم میخوام بیام اینجا که فقط یکی دو روز آخر هفته ببینمش نهایتن

نظر بدید اونایی که دور زندگی میکنید از همسرتون سختیاش چیه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

خیلی بده 

هرچی بیشتر میگذره دلتنگیت بیشتر میشه من ماهی یه بار یا بیست روز یبار میبینمش 

ده روز آخری که میخواد برگرده جوابشو نمیدم هرچیم زنگ بزنه

دستم سمت گوشی نمیره دوس ندارم جواب بدم

الان بخاطر هورمونای بارداریته درس میشی 

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز و بدتر میکنی  مخصوصا تو این روزا بهش نیاز داری

نیاز دارم مگه میشه نداشته باشم ولی کو

کجاست 

تا سر کاره که نیستش وقتی هستش هم خودش هست ولی انگاری نیست نمیدونم چطوری توضیح بدم یا فیلم یا گوشی یا خواب یا خوردن

این چه بودنیه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
خیلی بده  هرچی بیشتر میگذره دلتنگیت بیشتر میشه من ماهی یه بار یا بیست روز یبار میبینمش  ...

آره واقعا الان حساس تر شذم بیشتر بهش نیاز داریم هم من هم پسرم ولی اصلا انگاری وجود نداره دلم ازش خیلی پره از دیشب همه اش دارم گریه میکنم این نشد زندگی

بیرونش همه رو کشته داخلش خودمو

آره واقعا الان حساس تر شذم بیشتر بهش نیاز داریم هم من هم پسرم ولی اصلا انگاری وجود نداره دلم ازش خیل ...

چرا رک بهش نمیگی که به توجه بیشتری نیاز داری؟

وای اصلا اون روزای خودم یادم میفته گریم میگیره برا خودم 

یه مشکلی براش پیش اومده بود که گفت تا یه ماه نه زنگ بزن نه باهام حرف بزن.منم احساس تنهایی و گرررریییههه 

حتی بیشتر از یه ماهم شد....

ولی الان مث اون روزا نیستم.من بی تفاوت تر شدم و اون بیشتر سمت من میاد بعضی وقتا بی تفاوتی هم جوابه واقعا

چرا رک بهش نمیگی که به توجه بیشتری نیاز داری؟ وای اصلا اون روزای خودم یادم میفته گریم میگیره برا خو ...

نگفتم ؟؟؟ به هر مدلی که بگید گفتم 

اکثر اوقات هم با اینکه میدونم گوش نمیکنه ولی بعدش میاد میگه کاملا حق با توعه و خاک تو سرمو تکرار نمیشه و مثلا تو بارداری ناراحت نکن خودتو و هزار جور حرف

ولی فقط حرفه

دلم پره میدونی دلم فقط تنهایی با بچه هامو میخواد نه کلنجار رفتن با شوهرم و خودمو به اون آرامش نیاز دارم

اینجوری کنارش یه روز خوبه یه روز بد و این آزار دهنده شده

نگفتم ؟؟؟ به هر مدلی که بگید گفتم  اکثر اوقات هم با اینکه میدونم گوش نمیکنه ولی بعدش میاد میگه ...

با گوشت و خونم حس و حالتو درک میکنم کاملا 

تنها راهش قانع کردن خودت و بی تفاوتیه 

من اگه اون موقع دخترم بود هیچوقت تا اون حد به توجه همسرم نیاز نداشتم

خودتو با کوچولوت سرگرم کن

منم هرچی بهش میگفتم میگفت که حق داری واقعا به حدی بود که به طلاق هم فکر میکردم.ولی بعدش معذرت خواهی و دلیل و بهانه....

با گوشت و خونم حس و حالتو درک میکنم کاملا  تنها راهش قانع کردن خودت و بی تفاوتیه  من اگه ...

ببین مطمئنم نه اهل خیانته از رفتارش از دوست نداشتن

ولی کلا یه مدلیه که واسه زندگی سخت نمیگیره البته باید بگم زیادی بی تفاوت گرفته مسائل مالی اوکی هست میگه پس همه چی خوبه

مخصوصا مقابل پسرم و کارای مربوط بهش 

نه حوصله داره ده دقیقه باهاش وقت بگذرونه نه حوصله داره بیرون ببرتش که من استراحتی کنم

هیچچچ واقعا نمیدونم چطوری بگم که متوجه شرایط و روابطمون بشی

وجودشم اذیتم میکنه

دلم فقط دوری میخواد بی تفاوتی هم امتحان کردم اونجوری اون عین خیالش نیست من اذیت میشمو پسرم میفهمه مشکلاتمون رو بیشتر

ببین مطمئنم نه اهل خیانته از رفتارش از دوست نداشتن ولی کلا یه مدلیه که واسه زندگی سخت نمیگیره البته ...

درسته گلم اصلا فکرت سمت خیانت نره 

واینکه الان خیلی حساس شدی.میدونم سخته ولی تا بدنیا اومدن نی نی خونسردیتو حفظ کن .

مطمئن باش بعد تولد کوچولوت همه چی تغییر میکنه

درسته گلم اصلا فکرت سمت خیانت نره  واینکه الان خیلی حساس شدی.میدونم سخته ولی تا بدنیا اومدن نی ...

مرسی قشنگم

تغییر که نمیکنه ولی حداقل اون موقع خیلی عاجز نیستم از همه لحاظ و اینکه من کلا آدم مستقلی هستم از ۱۰ سال قبل ازدواجم شاغل بودم و چند نفر زیر دستم کار میکردن تا هنوز 

الان با خودم میگم یعنی بعد این همه سال تجربه و کار نمیتونم از پس خودم‌و دوتا بچه بر بیام

حتی دیگه دلم نمیخواد از کارت پولیش و‌پولی که بهم میده خرج کنم واریز که میکنه بر میگردونم به حساب خودش

اینقدرررر دلم ازش گرفته و سیاهم ازش

مرسی قشنگم تغییر که نمیکنه ولی حداقل اون موقع خیلی عاجز نیستم از همه لحاظ و اینکه من کلا آدم مستقلی ...

ایشالا که موفق باشی

میگذره عزیزم بهش فکر نکن....