2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو ی شرکت طراحی کار میکنم عزیزم

عزیزدلم‌ میشع راهنماییم کنی؟

حقوقتون تقریباا چقدده؟ لطفا‌جواب بدید.

بازار کار داره؟

من اگ از ریاضی برم‌کنکور و بخوام معماری بخونم باس رتبه چند بیارم؟

میتونم برم ی شرکتی توی ترکیه یا... جاهای دیگ کار کنم؟ ینی میتونم ب واسطع ی معماری توی شرکت های خارج از کشور کار کنم  ومهاجرت کنم؟.

توی شرکتتون چ کارایی انجام‌میدید مثلا؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
عزیزدلم‌ میشع راهنماییم کنی؟ حقوقتون تقریباا چقدده؟ لطفا‌جواب بدید. بازار کار داره؟ من اگ از ریاض ...

من ارشد دارم حقوقم بین ۲۰_۲۵ تومنه بازار کارش خوبه درصورتیکه شما حتماااا حتما باید نرم افزار هاتو قوی کنی یعنی متکی فقط ب. دروس دانشگاهی نباشی، رتبه رو نمی‌دونم چون چند سال پیش من مدرک گرفتم

در مورد شرکت هم بله میتونید بزنید البته بستگی ب رشتتون داره تمام رگایش های معماری اجازه شرکت ندارن بعضیاشون

من ارشد دارم حقوقم بین ۲۰_۲۵ تومنه بازار کارش خوبه درصورتیکه شما حتماااا حتما باید نرم افزار هاتو قو ...

عزیزممم میتونم بپرسم نرم افزار چطوریه؟ از ریاضی باید برم‌معماری؟

بعد توی این رشتع ی معماری ،بلدبودن زبان اتگلیسی هم واجبه؟

توی شرکت معماری چیکار مبکنبد مثلا؟ماکت درست مبکنبد و اجراش میکنید؟ میشع ی توضیح گوچولو بدید ک متوجه بشم ب این رشته علاقه دارم یا نه؟

همه رشته ها سخته مخصوصا این مدل رشته ها ک همشون پروژه محوره یادش بخیر چ شبها ک بیدار بودم تا صبح کار ...

پروژه ها چجوری بودن مثلا؟ باید نقشهو پرسپکتیو میکشیدین؟

عزیزممم میتونم بپرسم نرم افزار چطوریه؟ از ریاضی باید برم‌معماری؟ بعد توی این رشتع ی معماری ،بلدبودن ...

نرم افزار ها خب اتوکده تری دی مکس و ...،اگر قصدت معماریه بنظر من بهتره از هنرستان وارد شب ک مستقیم معماری برداری،زبان واجب نیست اما خب خیلی بهتره بلد باشی،کار ما هم خب میگم گرایش های معماری مختلفه ولی شرکت ما صفر تا صد و دارع،ولی کار خودم طراحی فضای داخلی حالا خونه شرکت یا هرجاس اون ب کارفرما نشون داده میشه تایید بشه میریم برای اجراش،ماکت هم داریم شرکت ما مثلا تو دوبی ی ساخت و ساز شرکت داشت ک ماکت سازیش ب عهده گروه ما بود