2777
2789

الان از شهربازی اومدم🤪

هر شب پاتوق ام اونجاست😁😁

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم گفت صابخونه زنگ زده خواسته تخلیه کنیم😐

پیش کم داریم اگه بخوایم پاشیم 

باردارم هستم شهر غریب 

یعنی چند وقته به طرز عجیب غریلی هیچ روزی نیست که ی خبر مالی بد بهم نرسه بگم اخیش امروز به خیر گذشت رگباری داریم بد میاریم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

رززززززززززز بازم توووووووو😂😂😂😂😂

😂😂😂😂هعیییی برقامون رففففف شارژ برقیم نداشتم گرمم شد تنهام هستم ترسیدم الان برقا اومد باانرژی اومدم دعوا راه بندازم😂😂

من همسرم خوابه کنارم منم دراز کشیدم استراحت کنم فردا یا پس فردا اسباب کشی داریم هم با شماهام هم به فکر اسباب کشی هم این خونه رو حسابی سابیدم تحویل صاحب ش بدم  فردا هم باید اون خونه رو بسابم وسایل هارو بچینم