2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂هعیییی برقامون رففففف شارژ برقیم نداشتم گرمم شد تنهام هستم ترسیدم الان برقا اومد باانرژی اوم ...

الان دیدم اصفهانی هستی...منم اصفهانم....پس چرا ما برقامون نمیره🤔🤔فک کنم مارو دوست دارن قطع نمیکنن...تو رو میدونن دعوا میندازی هی قطع میکنن برات😅😅😅😅

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
همسرم گفت صابخونه زنگ زده خواسته تخلیه کنیم😐 پیش کم داریم اگه بخوایم پاشیم  باردارم هست شهر ...

والا ما با ۲ تا ادم خیلی پولدار داشتیم همکاری میکردیم  ۴ ۵ تا خونه و مغازه بالاشهر دارن و ماشین لکسوس و اینا تمامو زدن زیرش 

چه پولدار چه بی پول تو این مملکت گنده زندگیشون😂

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
همسرم گفت صابخونه زنگ زده خواسته تخلیه کنیم😐 پیش کم داریم اگه بخوایم پاشیم  باردارم هستم شهر ...

🙁🙁درست میشه عزیزم ان شا الله یه جابهتر گیرتون میاد🙁منم ۲۰۰تومن پول لازم داریم🤕

والا ما با ۲ تا ادم خیلی پولدار داشتیم همکاری میکردیم  ۴ ۵ تا خونه و مغازه بالاشهر دارن و ماشین ...

اصلا زندگی ها چرا اینجوری شده همش گره پشت گره 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من همسرم خوابه کنارم منم دراز کشیدم استراحت کنم فردا یا پس فردا اسباب کشی داریم هم با شماهام هم به ف ...

ان شا الله کلی اتفاق خوب توخونه جدید بیوفته واستون😁

الان دیدم اصفهانی هستی...منم اصفهانم....پس چرا ما برقامون نمیره🤔🤔فک کنم مارو دوست دارن قطع نمیکنن. ...

ماهم دفعه اول بود خیلییییی تاربک شد فک کنم یه مشکلی پیش اومد شاید تصادفی چیزی 

اصلا زندگی ها چرا اینجوری شده همش گره پشت گره 

اصن ادما عجیبن ادمای خیلی نزدیکم هستن و اسکل کردن ما رو 

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
الان دیدم اصفهانی هستی...منم اصفهانم....پس چرا ما برقامون نمیره🤔🤔فک کنم مارو دوست دارن قطع نمیکنن. ...

ازماروشب بردن کمتر اذیت شیم از شما فردا ساعت ۲میره😁😁