فردا شب عروسیه خواهر جاریمه. اون یکی جاریمو دعوت کردن منو دعوت نکردن. اخه چرا؟ من عروسی دوست داشتم. با جاریم رابطمون خیلی خوبه. شرایطشون جوری بود قرار بود کلا دعوت نکنن کسی رو. حالا جاری بزرگم پیام دادن که مارو با تلفن دعوت کردن سرشب. بازم میگم رابطمون خوبه و چون شرایطشون رو میدونستم ناراحت نشدم که دعوت نشدیم گفتم همه رو دعوت نکردن دیگه. اما حالا که فهمیدم جاری بزرگمو دعوت کرده یجوریم. بازم ناراحت نیستم ازشون فقط من دوست داشتم برم عروسی کلی از قبل ذوق داشتم یه عروسی هست . ممکنه فردا زنگ بزنه و دعوت کنن. به نظرتون برم؟ چون شرایطشون ویژه بود و میدونم کاملا بازم فردا دعوت کنه دلم میخواد برم. چی بگم بهشون اگه زنگ زدن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا انیقد همه چی گرونه، عروسی خواهر جاری!!! اگر رفتی پول توپول ببر. ولی احتمالا اگه تلفنی بگن برای ...
نه کلا دعوتیشون زیر هفتاد نفرن با تلفن هم بوده. ماام دو نفریم. کلا خانواده مادرشوهرم مجموعا هفت نفر میشدیم. اون پنج نفر رو گفتن فقط ما دو نفر رو نگفتن.
عزیز دلم حتما اونا شرایطشو نداشتن که مهمون بیشتر دعوت کنن ولی خب میدونم حست چیه هممون ع ...
بله خب خیلیارو فاکتور گرفته بودن مثل دخترخاله هاشون حتی.. ولی خب جنبه ما فرق داشت چون ما تازه فامیل شدیم 😁 اخه ایشونم ازدواج دومشون بود بخاطر همین دیگه دخترخاله ها و.... حذف کرده بودن. حالا اشکال نداره انشاالله خوشبخت بشن و به خوشی بگذره جشنشون