داداشم قراره با دختر خانمی نامزد کنه چند شب پیش رفتیم با خونواده ش صحبت کردیم و قرار شد ٨٠ سکه مهرش کنه و پدر دختر خانم گفتن که طلا هر چی که خودتون میتونید بخرید . اما حالا دختر خانم به داداشم میگه که الا و بلا من ١٠٠ گرم طلا و ١٠٠ سکه طلا میخام . چند روز پیش داداشم بهش زنگ زده و گفته بیا شهر انگشتر انتخاب کنیم ولی دختر خانم گفته که خودت بخر چون هنوز محرم نیستیم پدرم اجازه نمیده بیام شهر چون خونواده ی عروس روستا زندگی میکنن . داداشم دیروز رفته انگشتر نشان و لباس و کلی وسیله براش خریده و عکسشو براش فرستاده ولی دختره عصبانی شده و گفته که هیچ کدومو نمی پسنده . حالا ما موندیم چیکار کنیم میخاستیم انگشتر ببریم ولی حالا با این شرایط نمیدونیم چیکار کنیم. پیش در و همسایه و دوست و فامیل هم گفتیم زن گرفتیم حالا چ بگیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو این اوضاع ۱۰۰ گرم طلا چ خبره ی جوون از کجا بیاره آخه؟؟؟
برا نشون همونا ک گرفتید ببرید و همون حرفای پدرش درستن برا مهر و طلا.
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔
کاش یا چشم باز انتخاب کنید براش، گاهی دلم برای پسرها می سوزه . هنوز هیچ خبری نیست و دختر خانم انقد عصبی میشه و ایراد میگیره و ... به نظر خیلی جالب نیست رفتارش.
حرف مردم مهم نیست آینده و زندگی برادرتون و آرامشش مهمتره..