2777
2789
عنوان

کار بلدا بیاید چجوری سر صحبتو باز کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 24 پست
بده؟؟ اخه من خودم بهش درخواست دادم

نیاز نیس ازش بپرسی 

پرسیدن این سوال بعد اینکه بهش درخواست دادی نشونه اعتماد ب نفس پایینه

حالشو بپرس 

از کارش بپرس بگو خوب بود امروز چکار کردی

یا اینکه از علایقش بپرس چیزایی ک دوس داری درموردش بدونیو بپرس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اینو نگو یک در هزار پسرا میپذیرن این مسله رو و  همیشه طرفتون رو جز اون ۹۹۹ نفر حساب کنید ...

چجوری درمورد همینا باز کنم؟

چی بپرسم

من خودم بهش درخواست دادم و الان چندوقته داریم باهم صحبت میکنیم

😐

خب سوال کردم 😐

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
نیاز نیس ازش بپرسی  پرسیدن این سوال بعد اینکه بهش درخواست دادی نشونه اعتماد ب نفس پایینه حالش ...

نمیدونم چجورب بپرسم

قبلا طبیعت گرد بود مثلا درمورد اون بپرسم

چی بپرسم؟

چجوری درمورد همینا باز کنم؟ چی بپرسم من خودم بهش درخواست دادم و الان چندوقته داریم باهم صحبت میکنی ...

اگه اهل کتاب و فیلم و انیمه و ورزش و‌باشگاه رفتن باشی ده پله جلو میوفتی

مثلا بگو راستی فلان فیلم رو دیدی؟ یا میگه ارع یا نه یا کلا اهلش نیست ولی یهو میگه من وقتمو فلان طور پر میکنم و حرف هم حرف میاره

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
نمیدونم چجورب بپرسم قبلا طبیعت گرد بود مثلا درمورد اون بپرسم چی بپرسم؟

بگو خیلی برام هیجان انگیزه

دوست دارم بدونم چطوریه

بهترین خصوصیتش چیه

اذیت کننده نیس

عکساشو بگو بفرسته

جای خطرناک هم رفته

قشنگ ترین جایی ک رفته کجاست

😂

نمیدونم چجورب بپرسم قبلا طبیعت گرد بود مثلا درمورد اون بپرسم چی بپرسم؟

مثلا بگو نظرت درمورد هیچهایک چیه؟ 

خودت قبلش درموردش یکم سرچ کن دست پر بحث رو شروع کن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••