2777
2789
عنوان

خانما جواب بدین لطفا در مورد طلاق

505 بازدید | 31 پست

خانما من رای طلاقم دادگاه بدوی و تجدید نظر به نفعم شد بنظر شما دیوان هم همونو تایید میکنه؟؟

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠

بله به احتمال خیلی زیاد

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله به احتمال خیلی زیاد

تورو خدا یعنی راحت میشم😢😢😢 بخدا انقد استرس دارم چون مهریه م ۴سکه بود ازش گرفتم الان به دیوان لایحه زده مهریه شو بده خیلی میترسم دیوان بگه باید پس بدی

سلام منم می خوام طلاق بگیرم لطفا از تجربیاتتون بهم بگید 

عزیزم اگه وکیل داشته باشی کارت راحته ولی اگر نه باید تو درخاست بدی  بری دفترقضایی و درخاست بنویسی و بگی مشکلش اینه و ادامه ماجراااااا😢

تورو خدا یعنی راحت میشم😢😢😢 بخدا انقد استرس دارم چون مهریه م ۴سکه بود ازش گرفتم الان به دیوان لایح ...

نه بابا مهریه حق زن هست حتی زمانیکه باهاش زندگی میکنی هم میتونی بگیری.... بله اکثر رای ها تو دیوان تایید میشند و اکه واقعا تو لایحه اعتراضش اینو نوشته خیالت راحت که رای تجدیدنظر  تایید میشه........

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊
بله برای من تایید کرد 

عزیزم توروخدا اگه میشه جواب سوالامو بده دارم از استرس میمیرم، بعد چند ماه جواب دیوان اومد؟؟ بعد جواب دیوان باید چیکار کنم؟؟ برم محضر و اینا چه جوریه؟