2777
2789
عنوان

چقد دلم الان یه همدم میخواد🥲🥲🥺

251 بازدید | 13 پست

یه عشق .یه همراه یکی که الان باهاش صحبت میکردم.قربون صدقه اش میرفتم و قربونم میرفت.باهم درد و دل میکردیم....

هم سن هام رل دارن..شوهر دارن‌.خوشی میکنن...من تنهام حتی کسی نیس ک باهاش اشناه بشم... ولی خیلی تنهام اشکم میریزه دلم نازک شده🥲🥲🥲😢

چالش ناشناسم،https://abzarek.ir/service-p/msg/1131111

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا که مجرد بودم اونایی ک ازدواج کرده بودن و میگفتن قدر این روزات بدون میگفتم چقد چرت میگن حتما انتخابشون اشتباه بوده تااین ک تجربه کردم و دلم لک زده یبار دیگ مجرد باشم و خوشی و زندگی بدون دغدغه خونه پدرم میخوام

زندگی همش قربون صدقه و گل و بلبل نیست دوتا جوون تو این جامعه باید فقط مثل چی کار کنن تا یروزی خونه بخرن ماشین بخرن  

خوب عزیز من وقتی هنوز ازدواج نکرده بودم دوستی داشتم می‌گفت الان مشکلات تو یکی هست بعد ازدواج میشه نود و نه تا گفتم این خودش الان ازدواج کرده داره شعار میده اگه بده چرا خودت ازدواج کردی عزیز من الان یه شوهر  دارم بعضی وقتا خیلی بداخلاق میشه سه تا بچه  باید تا دو روز دیگه پسرم رو ختنه کنم یک ماه دیگه واکسن داره الان سه ماه از زایمان میگذره سه ساعت راحت نخوابیدم یک مادر شوهر بد ذات یه خواهر شوهر حسود و بدجنس دارم کنارم هستن کل آمار زندگیمون دستشونه هشت ساله ازدواج کردم آرزوی کوه رفتن کلاس ورزش رفتنو.... به دلم مونده کسی کمکم نیست تو دوران مجردی سالی سه بار مشهد میرفتم استخر تو تابستون مرتب میرفتم کافی نت داشتم دستم تو جیب خودم بود جمعه ها با دوستام می‌رفتیم اطراف کرمان گردش و...قدر مجردی رو بدون گلم