2777
2789

خدایی خوبه از هر لحاظ مخصوصا واسه من و پسرم و زندگیمون از نظر مالی هیچی کم نذاشته خودشم از نظر نجابت و تعهد به زندگی و من خیلی خوبه

ولی جدیدن با اینکه در حد زیاد دوسش دارم ولی یهو یه کاری که میکنه کلا بیزار میشم ازش و دوست دارم یه مدت طولانی ازمون دور دور باشه

مثلا الان من بخاطر زایمانم که ماه آخرم اومدم شیراز خونه دومم چون شرایط پزشکی اینجا بهتره از محل اصلی زندگیمونه شوهرم ۴ روز اول هفته برمیگرده خونه اونجا بخاطر کارش و سه روز آخر هفته میاد اینجا پیشمون

بعد امروز با اینکه کلا ۴-۵ ساعت بیشتر کنارمون نبود و برای پسرم وقت نذاشته بود غر غر کرد سرش و رفت ۲-۳ ساعت خوابید بدون اینکه از من بپرسه تو خسته ایی میخوای بری استراحت یا نه و از این گذشته انگار نه انگار چند روزه پسرمون رو ندیده و مثلا باید دلتنگش باشه

الان از عصر که بیدار شد باهاش قهرمو حرف نزدم و پسرمو چسبوندم به خودم که سمتمون نیاد

با اینکه جلوم نشسته بهش پیام دادم بهتره فردا برگردی خونه چون انگار اینجوری راضی تر و خوشحال تری

واقعا هم اینجوریه انگار😭😭😭

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

خب اونم مرده خسته میشه همش ک نباید مرد زنو درک کنه ی بارم زن باید مردو درک کنه

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصه که نیاز به توجه دارید البته وظیفشه که بیاد بهتون توجه کنه

تا پسرم آرومه اوکیه یکم شیطونی کنه کلا فراریه

پسر بچه ۴-۵ ساله واقعا به پدر نیاز نداره د‌ روز پیش دلتنگ باباش بود گوشیمو برداشت عکس و فیلمای خودشو باباشو نیگاه میکرد یهو بغض کرد گفت مامان بچه تر بودم بابا دوسم داشت الان که اذیت میکنم دیگه دوسم نداره… در این حد بچه داغونه از رفتارش

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
خب اونم مرده خسته میشه همش ک نباید مرد زنو درک کنه ی بارم زن باید مردو درک کنه

پسر بچه ۴-۵ ساله واقعا به پدر نیاز نداره د‌ روز پیش دلتنگ باباش بود گوشیمو برداشت عکس و فیلمای خودشو باباشو نیگاه میکرد یهو بغض کرد گفت مامان بچه تر بودم بابا دوسم داشت الان که اذیت میکنم دیگه دوسم نداره… در این حد بچه داغونه

بعضی خانم هم هستن حامله میشن لوس میشن خب اونم گناه داره شاید خسته هس مشغله کاری داره

پسر بچه ۴-۵ ساله واقعا به پدر نیاز نداره د‌ روز پیش دلتنگ باباش بود گوشیمو برداشت عکس و فیلمای خودشو باباشو نیگاه میکرد یهو بغض کرد گفت مامان بچه تر بودم بابا دوسم داشت الان که اذیت میکنم دیگه دوسم نداره… در این حد بچه داغونه

اختلاف سنیتون زیاده؟  به نظرم اگه اینقد خوبه تو هم باهاش را بیا قهر نکن حرفتو بزن

نه ۳ سال

من ۳۵ شوهرم ۳۸