2777
2789

بیاید این دو تا ماسک بزارم براتون حالش و ببرید   

فقط اولیه برای از بین بردن لک و یکدست و روشن شدن پوست و جوش و.. 

دومیه برای جوش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1⃣ روشور یا همون سفید آب و پودر میکنید (با چاقو تراش میدید ، رنده میکنید یا هر طور که خودتون خواستید)

با گلاب قاطی میکنید میزارید ۲۴ ساعت تو یخچال که خیس بخوره

میزنید به صورتتون یک بار صورت و میشورید با آب سرد بعد دستتون و بکشید رو صورتون پودر روشور جدا شه و اکسراپ نهایی انجام شه بعد با آب گرم صورتتون و بشورید در آخر استفاده از آبرسان و ضد آفتاب الزامی *** میتونید از ترمیم کننده هم استفاده کنید مخصوصا خانم هایی که دارای پوست خشکید

برای پوست چرب : ۳ روز در هفته یا یه روز در میان

برای پوست خشک : یک یا دو بار در هفته

بستگی به خشکی و چربی پوستتون داره

این برای روشن تر و لطیف تر شدن پوست ، یکدست و یکرنگ شدن پوست و از بین بردن لک ها و جوش های صورت من از این ماسک تاثیر زیادی دیدم میتونید از آلوئه ورا هم بعدش استفاده کنید که خاصیت آبرسانی قوی داره بازم میگم بعضیاتون ممکنه به آلوئه ورا هم حساسیت‌ داشته باشید

لایک لطفاً 

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

2⃣ ۱ قاشق غذاخوری عسل ۲ قاشق چایخوری پودر دارچین مخلوط میکنید میزارید یکم میمونه بعد هر شب میزنید روی جوش های صورتتون و صبح میشورید در عرض یک یا دو هفته نتیجه رو میبینید روی هر نوع جوشی هم جواب میده

⭕️⭕️⭕️⭕️نکته های نهایی که حتما دقت کنید بهشون : 🛑بعضیاتون پوست های حساسی دارید که ممکنه به این ماسک ها حساسیت‌ نشون بدید مخصوصا ماسک روشور و گلاب لطفا رو یه قسمت پوستتون اول امتحان کنید که آلرژی نشون ندید برید بشینید منو فهش بدید:/

🛑بعد از استفاده از هر ماسکی مخصوصا ماسک گلاب و روشور از آبرسان استفاده کنید و خواستید برید بیرون از منزل حتما از ضد آفتاب استفاده کنید

1⃣ روشور یا همون سفید آب و پودر میکنید (با چاقو تراش میدید ، رنده میکنید یا هر طور که خودتون خواستید ...

بعدش چه اسکراپی بزنیم؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

1⃣ روشور یا همون سفید آب و پودر میکنید (با چاقو تراش میدید ، رنده میکنید یا هر طور که خودتون خواستید ...

بیرونم نریم‌حتما باید ضد افتاب بزنید 

چند دقیقه رو صورت باشه 

مثل اسکراب ماساژ بدیم 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
بعدش چه اسکراپی بزنیم؟

هیچی ... این خاصیت روشور 

شما فقط بعدش آبرسان بزنید و هنگام بیرون رفتن ضد آفتاب 

میتونید از ترمیم کننده و آلوئه ورا هم استفاده کنید 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏