2777
2789
عنوان

میخوام مهمان دعوت کنم ۶ نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام اصراف بشه،خودمونی هستن،فقط غذاهایی رو میخوام درست کنم که خانم باردار بتونه بخوره عروس خانم ...

چون میخوای پاگشا کنی یه زرشک پلو هم کنارش بزار که راحته با دوغ و سبزی و سالاد

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

نمیخوام اصراف بشه،خودمونی هستن،فقط غذاهایی رو میخوام درست کنم که خانم باردار بتونه بخوره عروس خانم ...

به نظرم چون عروس دعوت کردی ی چیز شیرین مثل ژله هم درست کن و اینکه مسن ها زیاد لازانیا نمیخورن حتما ی برنج کنارش اضافه کن 

اگر می خواهی خیلی هزینه برو پر دردسر نباشه به جای لازانیا لوبیاپلو با همون گوشت چرخ کرده درست کن و س ...

هزینه اش زیاد مهم نیست ،فقط میخوام دوست داشته باشن

لازانیا همشون دوست دارن

یه چیزی بگین که ضرر نداشته باشه برای خانم باردار

لازانیا بیشتر جوون پسنده به نظرم واسه مهمونایی که سنشون زیادا چلومرغ جوجه قرمه سبزی قیمه یه همچین چی ...

اونا هم دوست دارن بعد مرغو جوجه زعفرون میخواد میترسم 

قورمه و قیمه هم پر ادویه اس

ضرر نداره واسه خانم باردار؟؟

زنگ بزن بپرس مثلا من باردارم اصلا پنیر پیتزا توی هرچیزی باشه نمیخورم یا ادویه و ترکیبات گیاهی ، زع ...

گفته لازانیا دوست دارم

از اون ورم کم ریسکترین غذاس

میترسم هر چیزی درست کنم