2777
2789
عنوان

النگو طلا خریدم ولی....

275 بازدید | 6 پست

النگو خریدم، النگو خودم رو عوض کردم به جاش یکی دیگه خریدم اون قدیمی محکم بود این یکی توری توریه الان یک ماه نیست خریدم ۲ بار خورد شده رفتم جوش دادم انقد غصمه الان بنظرتون چیکار کنم برم عوض کنم؟چندمیلیون هم ضرر کردم وقتی عوضش کردم😭

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

عزیزم شما هم مثل من هستید منم فقط زیبایی طلا رو نگاه میکنم کافیه چشممو بگیره نگاه نمی کنم محکمه یا نه گوشواره داشتم سه و نیم گرم بود رفتم معاوضه کردم یک گوشواره دیگه خریدم دو نیم گرم 500 تومنم بهم داد یعنی یک گرم حساب کن رفت هوا الانم شکسته گوشه خونست

عزیزم شما هم مثل من هستید منم فقط زیبایی طلا رو نگاه میکنم کافیه چشممو بگیره نگاه نمی کنم محکمه یا ن ...

واسی ینی اعصابم خورده کاش عوض نکرده بودم

چقدر هم ضرر کردم

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسی ینی اعصابم خورده کاش عوض نکرده بودم چقدر هم ضرر کردم

توری ها همش خورد میشن ممکنه بریزه هم متوجه نشی یا استفاده نکن یا عوض کن موقع خرید هم دست دوم بخری با صرفه تره

توری ها همش خورد میشن ممکنه بریزه هم متوجه نشی یا استفاده نکن یا عوض کن موقع خرید هم دست دوم بخری با ...

خیلیا گفتن دست دوم ولی دست دوما اصلا خوشکل نیستن. من رشت هستم، تو بازار طلای رشت، دست دوم بود، ولی خییییلی سیاه و کثیف بود، خیلی هم زشت و پیرزنی. اصلا آدم رغبت نمیکنه نگاه کنه. طلافروشی بودا، ولی اصلا مثل طلا نبود. حالا من النگو پشت النگو فروختم، همه نو، استفاده نشده. 

نمیدونم الان برم بخرم یا نه. تصمیم دارم فردا برم بازار یکدونه دیگه بخرم. حالا ببینم چی میشه

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
خیلیا گفتن دست دوم ولی دست دوما اصلا خوشکل نیستن. من رشت هستم، تو بازار طلای رشت، دست دوم ...

برو جاهای دیگه طلای دست دوم رو همونجا جلو چشم طرف میزارن تو دستگاه مخصوص شستشو میدن اصلا فرقی با طلای نو نداره شهر ما که اینطوریه

ببخش پیام دادم عزیزم 🌺🙏🏼نتونستم تگت کنم خوشحال میشم یه سربزنی خوشت میاد🌺🌺🌺🌺💓💓💓

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین