2777
2789
یه چیزی میگم درست کن بخور تا ۴۰ روز  تخم بارهنگ  گلاب  غرق نعنا

هیچی نمیکنه اینا من انواع اقسام درمان هارو کردم هم رودم تنبله تحریک پذیر معدم التهاب رفلاکس شدید ورم هرچی که بگی داره ولی طب سنتی بدترم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر علائمت رو بهم بگو.

چه ازمایشهایی دادی؟

چه داروهایی خوردی تا حالا؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

اب زیاد بخور .دمنوش چای لیمو.برگ نعناع. بابنونه عالیه شیرین بیان رو با یکم اب بزار خیس بشه له کن مثله خمیر بشه با عسل طبیعی قاطی کن ناشتا بخور . اها غذا ها چرب هم کمتر بخور   بیشتر سعی کن کبابی یا بخار پز و ابپز بخوری یا حداقل با روغن زیتون یا روغن حیوانی غذا درست کن

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

همسر منم خیلی معده درد بود و ورم معده داشت...این چند وفت من این کارارو واسش کردم میگه خیلی بهتر شده برات مینویسم خواستی تو هم امتحان کن:

انجیر رو توی هشیشه لایه لایه با عسل پرکردم و هرروز صبح ناشتا دوسه تا از انجیر عسلیارو میخوره...بعدش میره ورزش وقتی برگشت یه کوچولو عرق کاکوتی یا همون آویشن میخوره و یه قرص رابرازول...یه نیم ساعت صبر میکنه بعدش صبحانشو میخوره...اصلا بهش سردیجات نمیدم اگرم یه چیز سردی بخوره بلافاصله براش چایی زنجبیل و داذچین میدم...

دوتا دمنوشی هست که بعضی روزا که خیلی معده درده براش درست میکنم.یکیش دمنوش لیمو نعناست که نعنا و لیمو و آب رو میجوشونم و یعدم که یه کم از گرما فتاد و ولرم شد بهش عسل میزنم و میخوره یکی هم (زنجبیل دارچین زیره یه حبه سیر زرد چوبه یه کوچولو آویشن یه کوچولو فلفل سیاه گل محمدی و هل)رو قاطی میکنم و با آب جوش میذارم نیم ساعت دم بکشه بعدش صاف میکنم با یه قاشق عسل براش میدم بخوره فقط اگر فشار بالا داری حواست باشه که این خودشم فشارو بالا میبره چون بمبه گرمیجاته...

هرغذایی که درست میکنم حتما چند تا حبه سیر درسته میندازم توش که بپزه بعد اونا رو له میکنه میخوره(سیر خام هم بو داره و دیگرانو اذیت میکنه هم چون تنده معده درد میشه آدم اما پخته اش تند نیست و بو هم نمیده)

الان حدود یک ماهه این کارارو میکنم و میگه خیلی بهتر شده انشالله تو هم بهتر میشی

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

ولی اسی جان من علایم .حالت تهوع استفراغ .مدفوع گاهی خونی یبوست  نفخ درد شدید  سردرد داشتم اینا برام اثر گذاشت نمیدونم برا شما هم مفید باشه یانه

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

من شنیدم شیرین بیان برای معده خوبه ایشالله. برای زخم معده مادرم مصرف کرد خیلیی بهترشد.

ولی نمیدونم برای ورم هم خوبه یانه. 

خیییلی تلخه. ولی بخوربانبات. یه قلب بخورزودروش اب بخور.مثل قرص سریع اثرنمیکنه چندباربایدبخوری ولی اب رواتیشه

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
درد بالای شکم دارم جز علایممه

درد بالای شکم یعنی پیش نافت یا زیر سقفه سینه؟

فقط درد داری دیگه هیچی؟

ترش نمیکنی؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
فقط درد دادم نه ترش نمیکنم

از اولم ترش نمیکردی؟

پس چرا بهت امپرازول دادن؟

اولین بار که اینجوری شدی چی خورده بودی که باعث شد این دردو بگیری؟ دارو یا غذا یا داروگیاهی خاصی

از اولم ترش نمیکردی؟ پس چرا بهت امپرازول دادن؟ اولین بار که اینجوری شدی چی خورده بودی که باعث شد ا ...

ترش میکنم خیلی کمه ولی گرید یکه خیلی خفیفه از هلیکوباکتر این طوری شدم و معده درد گرفتم