همسر منم خیلی معده درد بود و ورم معده داشت...این چند وفت من این کارارو واسش کردم میگه خیلی بهتر شده برات مینویسم خواستی تو هم امتحان کن:
انجیر رو توی هشیشه لایه لایه با عسل پرکردم و هرروز صبح ناشتا دوسه تا از انجیر عسلیارو میخوره...بعدش میره ورزش وقتی برگشت یه کوچولو عرق کاکوتی یا همون آویشن میخوره و یه قرص رابرازول...یه نیم ساعت صبر میکنه بعدش صبحانشو میخوره...اصلا بهش سردیجات نمیدم اگرم یه چیز سردی بخوره بلافاصله براش چایی زنجبیل و داذچین میدم...
دوتا دمنوشی هست که بعضی روزا که خیلی معده درده براش درست میکنم.یکیش دمنوش لیمو نعناست که نعنا و لیمو و آب رو میجوشونم و یعدم که یه کم از گرما فتاد و ولرم شد بهش عسل میزنم و میخوره یکی هم (زنجبیل دارچین زیره یه حبه سیر زرد چوبه یه کوچولو آویشن یه کوچولو فلفل سیاه گل محمدی و هل)رو قاطی میکنم و با آب جوش میذارم نیم ساعت دم بکشه بعدش صاف میکنم با یه قاشق عسل براش میدم بخوره فقط اگر فشار بالا داری حواست باشه که این خودشم فشارو بالا میبره چون بمبه گرمیجاته...
هرغذایی که درست میکنم حتما چند تا حبه سیر درسته میندازم توش که بپزه بعد اونا رو له میکنه میخوره(سیر خام هم بو داره و دیگرانو اذیت میکنه هم چون تنده معده درد میشه آدم اما پخته اش تند نیست و بو هم نمیده)
الان حدود یک ماهه این کارارو میکنم و میگه خیلی بهتر شده انشالله تو هم بهتر میشی